Βόλτα στη Καλντέρα για τον ΑΟ Θήρας

Να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τη θέα της Καλντέρας από την θάλασσα είχαν την ευκαιρία τα κορίτσια του ΑΟ Θήρας.
0
Παντελής Λώλης
13/10/2017 • 16:29
Βόλτα στη Καλντέρα για τον ΑΟ Θήρας
  • shares
Να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τη θέα της Καλντέρας από την θάλασσα είχαν την ευκαιρία τα κορίτσια του ΑΟ Θήρας. Η εταιρία «Caldera Yachting» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα προσφέρει ως Χρυσός Χορηγός τις ανέσεις των σκαφών της στην ομάδα της Σαντορίνης με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

«H Caldera Yachting τα 8 τελευταία χρόνια που δραστηριοποιείται στην αγορά της Σαντορίνης με κύριο αντικείμενο τις υπηρεσίες θαλάσσιου τουρισμού, στηρίζει τις τοπικές πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν τη δημιουργική ανάπτυξη του νησιού, αναδεικνύοντας κάθε σημαντική προσπάθεια κοινωνικής ευθύνης, καθώς και υγιή πρότυπα που συνδράμουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή» αναφέρει η ανακοίνωση και συμπλήρωσε: «Ο Α.Ο. Θήρας αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα τέτοιου προτύπου, δεδομένων των στόχων που έχει θέσει από το 2012 που ξεκίνησε, που είναι τόσο η δημιουργία μίας αξιόλογης αγωνιστικής ομάδας, όσο και η ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή και η προσέλκυση του ενδιαφέροντος των παιδιών για αυτό». Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Γιώργος Σκοπελίτης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Caldera Yachting κ. Γιάννης Ματθαίος διαβεβαίωσαν από την πλευρά τους ότι  «η ανανέωση της συνεργασίας μετά από 4 χρόνια συνεχούς στήριξης της ομάδας, εδραιώνει ουσιαστικά τους κοινούς τους στόχους, που είναι η στήριξη των τοπικών δρώμενων και του αθλητικού ιδεώδους, η αξία του να δημιουργείς όραμα και να αγωνίζεσαι για αυτό, η συνεχής προσπάθεια για την κατάκτηση υψηλών στόχων και ο σταθερός προσανατολισμός προς την επιτυχία. Οι δύο εκπρόσωποι θεωρούν ότι αυτά αποτελούν τα βασικά συστατικά που θα συντελέσουν στη διατήρηση πρωταγωνιστικής θέσης, για τον καθένα στο δικό του «αγωνιστικό χώρο».
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/02/2019 • 08:23

Αγώνες φιλοδοξίες κι επιβίωσης σε Στρασβούργο, Βρέμη και Νταντί (video)

Σε δοκιμασία τίθεται απόψε η δυναμική της Λιλ και της Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Για την παραμονή τους, πλέον, παλεύουν η Νταντί στην Σκωτία και η Στουτγάρδη στην Γερμανία, έχοντας τύχη αρκεί βέβαια να είναι αποτελεσματικές!