Επιστροφή στα… βάσανα

Ολα τα καλά κρατούν λίγο και οι διακοπές δε συνιστούν εξαίρεση. Το ραντεβού επιστροφής από τη φόρτιση δυνάμεων για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τους πρωταγωνιστές του έχει οριστεί για την Παρασκευή στις 17.00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ολα τα καλά κρατούν λίγο και οι διακοπές δε συνιστούν εξαίρεση. Το ραντεβού επιστροφής από τη φόρτιση δυνάμεων για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τους πρωταγωνιστές του έχει οριστεί για την Παρασκευή στις 17.00 στη Νέα Μεσημβρία.

Το απουσιολόγιο του Λάζλο Μπόλονι δεν εμπεριέχει ονόματα, παρά μόνο αυτών που ήδη έχουν αποχωρήσει από την ομάδα. Σε μια «γεμάτη» ημέρα που θα ξεκινήσει με τη δημόσια τοποθέτηση των κ.κ. Βρύζα – Κωνσταντινίδη για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, εξέλιξη που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, λίγες ώρες μετά τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα (ξανα)μαζευτούν δυο ημέρες πριν το τέλος του τρέχοντος έτους για να ξεκινήσουν την προετοιμασία επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρχής γενομένης με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό την προσεχή Τετάρτη στην Τούμπα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.