Φιλανθρωπική κίνηση από τον ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε έθεσε σε δημοπρασία μια φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς, προκειμένου να ενίσχυση οικονομικά το «Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών».

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε έθεσε σε δημοπρασία μια φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς, προκειμένου να ενίσχυση οικονομικά το «Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το SerresBasket.gr διοργανώνει «Δημοπρασία Αγάπης» για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (www.kethis.gr), το ένα από τα δύο Κέντρα που λειτουργούν στη χώρα μας. Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και ένας περίγυρος από μέλη-εθελοντές, ειδικούς σε θέματα υγείας, υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή εθελοντικά, με στόχο τη σωματική βελτίωση και ψυχική ανάταση των Ατόμων με Αναπηρία που από όλη τη Βόρεια Ελλάδα φτάνουν στο ΚΕ.Θ.Ι.Σ., οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στον Νέο Σκοπό Σερρών.

Το διήμερο 18-19 Ιουνίου θα δημοπρατηθεί μέσω του SerresBasket.gr μία συλλεκτική ρετρό φανέλα ρέπλικα του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του «θρύλου» του «Δικεφάλου του Βορρά», Μπάνε Πρέλεβιτς, από τον Τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων της Γενεύης το 1991 (ο ΠΑΟΚ είχε κατακτήσει το τρόπαιο κερδίζοντας τη Σαραγόσα με 76-72). Η φανέλα είναι υπογεγραμμένη από όλους τους αθλητές των «ασπρόμαυρων». Η δημοπρασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στις 9 π.μ. και θα ολοκληρωθεί τη Τρίτη στις 2 μ.μ. Ποσό έναρξης: 50€
*Τα έξοδα αποστολής δεν τα καλύπτει το SerresBasket (εκτός κι αν η παράδοση της φανέλας γίνει στη πόλη των Σερρών).

Το SerresBasket.gr ευχαριστεί θερμά τη ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τον αρχηγό της ομάδας, Βαγγέλη Μαργαρίτη, όπως επίσης και τον Κώστα Πεχλιβάνη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας με στόχο τη στήριξη του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.