Ανακοίνωσε Κλίβελαντ ο Άρης

05/06/2017 • 17:16
Κένταλ Κλίβελαντ
Την απόκτηση της 26χρονης Αμερικανίδας διαγωνίου Κένταλ Κλίβελαντ ανακοίνωσε ο Άρης.

Η αθλήτρια είναι γεννημένη στις 3 Ιουλίου 1991 στο Τέξας και έχει ύψος 1,85μ. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θα είναι ο τέταρτος στην ευρωπαϊκή καριέρα της, καθώς προηγήθηκαν οι γερμανικές Ναβάρο Στρόουμπινγκ (2013-2015), Γκλάντμπεκ Τζάιαντς (2015-16) και ο Αίαντας Ευόσμου (2016-17). Να σημειωθεί ότι με τις Τζάιαντς αναδείχθηκε MVP της γερμανικής Α2 Γυναικών.

Στις πρώτες δηλώσεις της στην ιστοσελίδα του συλλόγου, η Κλίβελαντ ανέφερε πως είναι «ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη. Είμαι περήφανη που θα παίξω σε μια τόσο σπουδαία ομάδα. Οι άνθρωποι του Άρη είναι επαγγελματίες και αυτό ήταν καταλυτικό για εμένα στο να συνεργαστώ μαζί τους. Η ιστορία του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα από όσο ενημερώθηκα είναι τεράστια. Τέλος, δεν θέλω να ξεχάσω τους οπαδούς της ομάδας, που από όσο είδα στα βίντεο δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα στους αγώνες και ανυπομονώ να τη ζήσω και να πανηγυρίσω μαζί τους».
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51