Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρόμα, προκειμένου να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της και τα επόμενα χρόνια.

Ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρόμα, προκειμένου να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της και τα επόμενα χρόνια. Όπως αναφέρει το «calciomercato», η διοίκηση των Ρωμαίων αναμένεται να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του Έλληνα παίκτη. Το νέο συμβόλαιο θα προβλέπει αυξημένες οικονομικές απολαβές και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης, προκειμένου να αποτρέψει τυχόν ενδιαφερομένους για την απόκτησή του. 

Πριν από επτά μήνες, ο Μανωλάς είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2022 με την ιταλική ομάδα, όμως η πρόσφατη προσπάθεια της Τσέλσι να τον αποκτήσει, φαίνεται πως ταρακούνησε τους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν άμεσα νέες διαπραγματεύσεις μαζί του. Η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του ο Μανωλάς είναι 36 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να αυξηθεί στο νέο συμβόλαιο. 

Οι Λονδρέζοι πρόσφεραν στον Μανωλά οικονομικές απολαβές που έφταναν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, με τους «τζιαλορόσι» να ετοιμάζονται να του καταθέσουν μια ανάλογη πρόταση, προκειμένου να τον πείσουν να υπογράψει το νέο συμβόλαιο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.