Το ...κερασάκι στη Νάξο και η δυσκολία του Παναθηναϊκού

0
Παντελής Λώλης
05/04/2017 • 23:32
Πανναξιακός
  • shares
Προσγειωμένος παρά το break στην έδρα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Πανναξιακού Γιώργος Ρούσης.

«Ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα, κάναμε μια καλή εμφάνιση μετά από καιρό. Το περίμενα λίγο γιατί είχα δει τις αθλήτριές μου να έχουν αφήσει πίσω τα τελευταία άσχημα ματς πριν από τον ημτελικό. Τώρα πρέπει να καθαρίσει το μυαλό μας και να κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και στην έδρα μας γιατί όντως έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία" είπε αρχικά και συνπλήρωσε:

"Παρουσιάσαμε το καλό πρόσωπο που βγάλαμε σε όλο το πρωτάθλημα δηλαδή μια δεμένη ομάδα σε μπλοκ-άμυν και δεν κάναμε πολλά λάθη με εξαιρεση το δεύτερο σετ που το πήρε ο Παναθηναϊκός έπειτα από δικά μας λάθη. Είναι δυσκολότερο το δεύτερο παιχνίδι από ότι το σημερινό γιατί η Νάξος δεν έχει μάθει να παίζε με ρόλο φαβορί. Τώρα που κερδίσαμε εδώ, όλοι θα περιμένουν να περάσουμε. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Σίγουρα θέλουμε και μπορούμε να περάσουμε, όπως δείξαμε και σήμερα, αλλά η ομάδα φέτος έχει παίξει στα όριά της, έχει πετύχει τους στόχους της με το παραπάνω και απλά θέλουμε να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα».

Ειλικρινής μετα την ήττα του Παναθηναϊκού ήταν όπως πάντα ο κόουτς Δημήτρης Καζαζης. «Νομίζω ότι ήμασταν κακοί ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι, δείξαμε νευρικότητα και με πάρα πολλά λάθη. Σε τέτοια παιχνίδια πρεέπει να δείχνεις και αποφασιστικότητα και νομίζω ότι δεν την είχαμε σε αντίθεση με τη Νάξο. Από εκεί και πέρα τέλειωσε το πρώτο παιχνίδι και έχουμε ακόμα μια ευκαιρία. Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και ειδικά μέσα στην έδρα του αντιπάλου που δείχνουν πιο αποφασισμένες. Πρέπει να διορθώσουμε την εικόνα μας, δεν είναι εύκολo αλλά έχουμε άλλη μια ελπίδα. Αν έχουμε αυτσυγκέντρωση και αποφασιστικότητα μπορούμε να κερδίσουμε και να γυρίσουμε τη σειρά στην έδρα μας».
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/03/2019 • 01:00

Every Day Bet, κάθε «νίκη» και μια άλλη ιστορία!

Η στήλη έδωσε και σ’ αυτό το Σαββατοκύριακο πολύ καλές ιδέες για ποντάρισμα κι ο Αποστόλης Νταλούκας μας θυμίζει ορισμένες παραμέτρους έτσι ώστε κάθε μέρα να είστε κοντά στην επιτυχία!