Οικονόμου: “Δείξαμε χαρακτήρα”

Ο Μάριος Οικονόμου στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ αντεπεξήλθε σε όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στο ματς με τη Βίντι για να έρθει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Ο Μάριος Οικονόμου μετά το τέλος του ματς με τη Βίντι τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ με τη Βϊντι, αλλά σαφέστατα προέχει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαβάστε τις δηλώσεις του:

“Είναι τεράστια η σημασία της νίκης. Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για ένα πιο ασφαλές αποτέλεσμα. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και κράτησε το αποτέλεσμα παρότι δυσκολευτήκαμε στο τέλος.

Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση. Όλα τα αποτελέσματα που παίρνουμε είναι πολύ σημαντικά. Χαίρομαι που συμμετέχω στην πρώτη νίκη της ΑΕΚ στην Ουγγαρία, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι για μας. Δουλεύουμε κάθε μέρα, είμαστε συγκεντρωμένοι και η προσπάθεια βγαίνει στο γήπεδο. Όταν δεν βγαίνει πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε”.

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ… έκατσε προς το τέλος του αγώνα: “Ίσως να μην εκτιμήσαμε όσο έπρεπε τον αντίπαλο. Όμως έρχεται τώρα ένα άλλο ματς, με τον ΠΑΣ. Μετά το παιχνίδι αυτό θα αναλύσουμε το παιχνίδι και πιστεύω πως θα εμφανίσουμε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ. Τα παιδιά έχουν εμπειρία, ήδη σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι και μόλις τελειώσει το ματς με τον ΠΑΣ θα σκεφτούμε τη ρεβάνς”.

Για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο: “Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Μπίλι, έχουμε ταιριάξει και αγωνιστικά, ο ένας καλύπτει τις αδυναμίες του άλλου.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.