Αποκλεισμός-σωτηρία για τον Παναθηναϊκό

29/11/2010 • 13:57
Αποκλεισμός-σωτηρία για τον Παναθηναϊκό
  • shares

Την σωτηρία του τμήματος βόλεϊ των γυναικών μέσω του αποκλεισμού από την Ευρώπη αποφάσισαν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Οι διοικούντες το «τριφύλλι» ενημέρωσαν την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν θα συμμετάσχουν στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας.

Το χρηματικό πρόστιμο που καλείται να πληρώσει ο Παναθηναϊκός είναι 7.000 Ευρώ, ποσό που φαντάζει μικρό αν αναλογιστεί κανείς ότι οι «πράσινοι» θα γλιτώσουν περίπου 60 χιλιάδες Ευρώ. Με αυτά τα χρήματα αναμένεται να πληρωθούν οι παίκτριες του Παναθηναϊκού με στόχο να μην χαθεί ελληνικός τίτλος.

Κίνδυνος ετήσιος αποκλεισμός από τα ευρωπαϊκά κύπελλα δεν υφίσταται καθώς και οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας γνωρίζουν την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και όχι μόνο. Στο δρόμο που χαράζει ο Παναθηναϊκός ίσως να αναγκαστούν να πορευτούν και άλλες ελληνικές γυναικείες ομάδες αφού τα χρέη και οι υποχρεώσεις τρέχουν χωρίς κανένας να μπορεί να υποσχεθεί το παραμικρό. 

...Παντελής Λώλης    
 

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
14/11/2018 • 08:31

Για το γόητρο παίζει η Νοτς Κάουντι. Για το θέαμα το ματς στην Ισλανδία

Για το πληγωμένο της γόητρο θα παίξει απόψε η Νοτς Κάουντι κόντρα στην ανώτερη αλλά και νευρική Ντόνκαστερ.Σε πιο επιφυλακτικούς ρυθμούς περιμένουμε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για το κύπελλο Ελλάδος

06/11/2018 • 16:34