Έφυγε ο Στράντζαλης

20/12/2010 • 20:09
Έφυγε ο Στράντζαλης
  • shares
Από παίκτες και παίκτριες περιμέναμε τις πρώτες αποχωρήσεις, τελικά από προπονητή μας ήρθε το πρώτο άσχημο μαντάτο. Ο Θανάσης Στράντζαλης, ο προπονητής που ανέβασε αγωνιστικά την γυναικεία ομάδα του Ηρακλή, παραιτήθηκε το πρωί αφού ο σύλλογος αδυνατούσε να τον πληρώσει για έναν ολόκληρο χρόνο.

«Μετά από 3,5 χρόνια παραιτήθηκα από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή γιατί τα οικονομικά προβλήματα ήταν ανυπέρβλητα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προσφέρω το προπονητικό έργο στην ομάδα. Όλα αυτά τα χρόνια ο Ηρακλής άλλαξε επίπεδο με συμμετοχές σε τελικό, Final Four και δύο εξόδους στην Ευρώπη. Ελπίζω και τα επόμενα χρόνια ο Ηρακλής διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που είχα τα τελευταία χρόνια στην ομάδα καθώς και τις αθλήτριες που συνεργάστηκα» ήταν το σχόλιο του Στράντζαλη ο οποίος θα αντικατασταθεί απο τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Δηλώσεις για την αποχώρηση Στράντζαλη έκανε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου: «Κάτω από συναισθηματική φόρτιση αποφασίσαμε με τον Θανάση να σταματήσουμε την επιτυχημένη συνεργασία. Πρέπει να πω ότι η πόρτα του Ηρακλή για τον Θανάση θα είναι πάντα ανοιχτή και η λύση της συνεργασίας δεν έχει να κάνει με τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Είναι καλύτερα και για τον Θανάση. Σε μία εποχή όπου η φιλοσοφία της ομάδας έχει αλλάξει, κρίναμε ότι είναι καλύτερο για όλους μας να λύσουμε την συνεργασία. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και του υπόσχομαι ότι κάποια στιγμή θα συνεργαστούμε ξανά» τόνισε χαρακτηριστικά με το κλίμα στην ομάδα να παραμένει βαρύ...

Παντελής Λώλης 
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.