Ελευθερόπουλος για Ηρακλή

Ο Έλληνας τεχνικός είναι βασικός υποψήφιος να αναλάβει τους "γαλάζιους" μετά την παραίτηση του Αλέκου Βοσνιάδη, η λύση της συνεργασίας με τον οποίο ανακοινώθηκε σήμερα (12/11) από τη διοίκηση της ΠΑΕ

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι βασικός υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο του Ηρακλή. Αρχικώς είχε ακουστεί δυνατά το όνομα του Σωτήρη Αντωνίου, όμως, από σήμερα (12/11) πρώτο φαβορί στην κούρσα της διαδοχής φέρεται να είναι ο “Ελέ”, ο οποίος ως παίκτης έχει φορέσει τη φανέλα του “Γηραιού”.

Σχετικά με τον τεχνικό που θα αντικαταστήσει τον Βοσνιάδη αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο κιόλας το τοπίο, ενδεχομένως με ανακοίνωση του ονόματός του. Προς το παρόν, αυτό που ανακοίνωσε επισήμως η “γαλάζια” ΠΑΕ είναι η λύση της συνεργασίας με τον πρώην -πλέον-προπονητή της ομάδας.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αλέκο Βοσνιάδη, κάνοντας αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.
Η διοίκηση και το αγωνιστικό επιτελείο εξετάζουν όλες τις πιθανές περιπτώσεις διαθέσιμων προπονητών και σύντομα θα είναι σε θέση να πάρει την οριστική της απόφαση.
Μέχρι να βρεθεί η διάδοχη λύση για τον πάγκο του Ηρακλή, την ομάδα θα προπονούν οι Τάσος Κατσαμπής και Φώτης Γκιζέλης”.
Στο μεταξύ, οι παίκτες του Ηρακλή είχαν σήμερα ρεπό. Αύριο το πρωί θα προπονηθούν πρώτη φορά υπό τις οδηγίες των Τάσου Κατσαμπή και Φώτη Γκιζέλη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.