Γοητευμένος από τη Ρεάλ αλλά πιστός στη Μίλαν ο Σούσο!

Οι εμφανίσεις του Ισπαμνού επιθετκκού Σούσο με τη φανέλα της Μίλαν έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων, ανάμεσα τους και εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης όμως ο ίδιος για την ώρα σκέφτεται μόνον τους "ροσονέρι"

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Σούσο τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μίλαν έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων, ανάμεσα τους και εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Το τελευταίο καιρό έχουν ενταθεί οι φήμες που θέλουν τους «μερένχες» να κινούνται ζωηρά για την απόκτηση του. Για να τον αποκτήσουν βέβαια θα πρέπει να καλύψουν την ρήτρα αποδέσμευσης καταβάλλοντας  ένα ποσό κοντά στα 40 εκατ. ευρώ

Με πρόσφατες δηλώσεις του ο Ισπανός παίκτης δήλωσε πως είναι κολακευμένος με το ενδιαφέρον των Μαδριλένων, ενώ μια πιθανή επιστροφή του στην Ισπανία θα ήταν ωραία. Παρόλα αυτά, παραμένει πιστός στην ιταλική ομάδα και στους στόχους της. 

«Το να ενδιαφέρονται οι καλύτερες ομάδες του κόσμου για εσένα είναι πολύ κολακευτικό», ανέφερε αρχικά ο διεθνής Ισπανός και συνέχισε: «Όταν ακούς πως μια ομάδα σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για εσένα, τότε πρέπει να νιώθεις πολύ περήφανος. Αυτό δείχνει ότι έχεις κάνει κάτι σωστά». 

«Το να επιστρέψω στην Ισπανία θα ήταν όμορφο, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι σε μια χώρα με παρόμοια κουλτούρα με την ισπανική και είμαι ευτυχισμένος εδώ. Νιώθω σημαντικό μέλος της Μίλαν και είμαι χαρούμενος με τις καλές σχέσεις που έχω με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Επιπλέον νιώθω άνετα και στο Μιλάνο», προσέθεσε μεταξύ άλλων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.