Θέλει Κόλα η εθνική Αλβανίας

Σε επαφές με τον Μπλένταρ Κόλα, βρίσκεται η αλβανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, όπως αναφέρουν Μέσα της χώρας, αρνητικός ο βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Σε επαφές με τον Μπλένταρ Κόλα, βρίσκεται η αλβανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, όπως αναφέρουν Μέσα της χώρας, αρνητικός ο βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, panorama.com.al, ο Κριστιάν Πανούτσι είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει σύντομα παρελθόν, από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Σοβαρή υποψηφιότητα για τη διαδοχή του Ιταλού, φαίνεται πως βάζει ο Μπλένταρ Κόλα, που όπως υποστηρίζουν οι Αλβανοί, βρίσκεται ήδη σε επαφές με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του. 

Ωστόσο, ο ίδιος ο Κόλα, απάντησε στο Μέσο που αναφέρει το δημοσίευμα, ως εξής:

«Αυτή τη στιγμή, εκτός από το σεβασμό και την εκτίμηση που έχουμε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Αρμάντο Ντούκα καθώς και την από καιρό επιθυμία και των δύο για μελλοντική συνεργασία στην Εθνική Ομάδα, δεν υπάρχει κάτι ρεαλιστικό να αναφέρω. 
Είμαι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος στο πρότζεκτ της ΑΕΚ και στην 4ετή συνεργασία με τον προπονητή και φίλο μου Μαρίνο Ουζουνίδη. 

Εύχομαι η Εθνική Ομάδα να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη στιγμή και είμαι σίγουρος οτι ο Πρόεδρος μαζι με τους συνεργάτες του θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις για να επιστρέψει  η ομάδα στις πρόσφατες επιτυχίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.