Ντομίνγκες: «Πάντα έτσι ήταν τα πράγματα»

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση στην Αργεντινή και πως στο μέλλον θα επαναληφθούν ίδιες εικόνες σε αναμέτρηση της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση στην Αργεντινή και πως στο μέλλον θα επαναληφθούν ίδιες εικόνες σε αναμέτρηση της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι δηλωμένος οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ, της οποίας έχει φορέσει τη φανέλα, τόνισε πως αν είχε βρεθεί αυτός στη θέση των παικτών της Μπόκα Τζούνιορς, τότε αυτό θα του έδινε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό.

Χαρακτηριστικά, ο «Τσόρι» τόνισε στον αργεντίνικο Τύπο: «Αυτό που συνέβη, συμβαίνει πάντα και θα συνεχίσει να συμβαίνει. Όταν πας ως φιλοξενούμενος, σε υποδέχονται έτσι. Νομίζω πως θα πρέπει να είμαστε οι πρώτοι που θα πρέπει να προσπαθούμε να δίνουμε το παράδειγμα και όταν πας σε ένα γήπεδο ως φιλοξενούμενος, πρέπει να πηγαίνεις με τις κουρτίνες κλειστές. Κάποιοι θα συμφωνήσουν, άλλοι όχι, αλλά αυτό συνέβαινε σε όλη τη ζωή. Εγώ, αν βρισκόμουν σε μια κατάσταση όπως αυτή, θα μου έδινε περισσότερες δυνάμεις για να προσπαθήσω να αγωνιστώ στο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.