Νικολάου: “Ανάλογη πορεία με πέρυσι”

Ο Γιώργος Νικολάου τόνισε πως στόχος της ΑΕΚ είναι να πραγματοποιήσει μια ανάλογη πορεία με την περσινή ή ακόμα καλύτερη, μετά και την απόκτηση του Τζόρνταν Θίοντορ.

Ο Γιώργος Νικολάου τόνισε πως στόχος της ΑΕΚ είναι να πραγματοποιήσει μια ανάλογη πορεία με την περσινή ή ακόμα καλύτερη, μετά και την απόκτηση του Τζόρνταν Θίοντορ. Επίσης, αναφέρθηκε στο πως έκλεισε η συγκεκριμένη μετεγγραφή και στο πότε θα είναι έτοιμο να αγωνιστεί το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των “κιτρινόμαυρων”. Ο Νικολάου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM”. Αναλυτικά δήλωσε: 

Για το πώς αποκτήθηκε ένας παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκας, όπως ο Θίοντορ: «Η απάντηση έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Μάκης Αγγελόπουλος. Ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε άυπνοι από το 2014. Η ΑΕΚ έχει κι άλλους παίκτες Ευρωλίγκας, όπως ο Ματσιούλις και ο Σαντ-Ρόος. Τώρα έχει και τον Θίοντορ. Μάλλον όμως είναι ένας παίκτης… Champions League. Η FIBA αυτή τη διοργάνωση αναγνωρίζει ως κορυφαία. Μακάρι μαζί του να έχουμε ανάλογη ή και καλύτερη πορεία από πέρσι». 

Για τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Είναι ένας άνθρωπος που στενοχωριέται πολύ και χαίρεται πολύ στις ήττες και τις νίκες αντίστοιχα. Μπορεί να απογοητεύεται πάρα πολλές φορές, αλλά δεν αποθαρρύνεται με την έννοια του ‘φεύγω’. Θεωρώ ότι πεισμώνει. Αν υπήρχαν τα άλλα κομμάτια του παζλ, τι θα γινόταν»; 

Για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι δομημένο λάθος και το ξέρουν όλοι. Θεωρώ πως δεν υπάρχει γυρισμός στο σπορ αν δεν υπάρξει επανένωση. Από το 2000 και μετά έχει μπει το μπάσκετ σε ένα τούνελ που δεν βγάζει πουθενά. Έχετε δει τους μέσους όρους εισιτηρίων στην Ευρωλίγκα; Από εκεί θα καταλάβετε πολλά». 

Για το πότε θα έρθει και πότε θα παίξει ο Θίοντορ: «Λογικά μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έρθει. Δεν έχουμε ακόμη κάτι οριστικό για την άφιξή του. Υπέγραψε 00:30 και εκδώσαμε ανακοίνωση στις 00:38. Δεν πιστεύω πως θα προλάβει να παίξει με τον Ολυμπιακό. 

Το συμβόλαιο είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι καθαρά θέμα του κ. Αγγελόπουλου που τελείωσε την υπόθεση άμεσα. Καμία μεταγραφή δεν κράτησε πάνω από δύο μέρες. Έπαιξαν ρόλο και κάποιοι άλλοι παράγοντες, όπως η παρουσία του κ. Μπάνκι που τον έπεισε για να αρθούν οι όποιες αμφιβολίες του Τζόρνταν, αλλά και η φιλία του με τον Ντελρόι Τζέιμς. Όλοι συνέβαλαν με τον τρόπο τους για να καταλήξουμε σε αυτή τη συμφωνία». 

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Κάποιες φορές το αισθανόμαστε αυτό που λέτε. Θεωρώ πως υπάρχουν ελαφρυντικά στην προσέλευση παρουσία του κόσμου και έχουν να κάνουν και με το λάθος δομημένο μπάσκετ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.