Μώραλης: «Δεν αποδόθηκαν ποτέ ευθύνες» (video)

Τις σκέψεις του για την τραγωδία στη Θύρα 7 κατέθεσε στην κάμερα των καναλιών novasports ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Τις σκέψεις του για την τραγωδία στη Θύρα 7 κατέθεσε στην κάμερα των καναλιών novasports ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. 

«Είναι ημέρα μνήμης και τιμής. Ο σύλλογος του Ολυμπιακού, η οικογένεια του Ολυμπιακού και ο Δήμος Πειραιά έχουν κάθε χρόνο το Μνημόσυνο για τα παιδιά αυτά, αλλά και για να μεταφέρουμε στους νεότερους –πάντα κουβαλάω και τα παιδιά μου μαζί μου- τι έγινε σε αυτήν την τραγική ιστορία. Μας στεναχωρεί όλους πως δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος στο οποίο δεν αποδόθηκαν ποτέ ευθύνες. Σκοτώθηκαν 21 παιδιά και ποτέ δεν κατάλαβε κανείς το γιατί. Ποιοι ήταν υπεύθυνοι γιατί σίγουρα ήταν κάποιοι υπεύθυνοι. Ο σκοπός είναι να κοιτάμε το μέλλον. Να φροντίσει η Πολιτεία να έχουμε γήπεδα ασφαλή. Να μην θρηνήσουμε ξανά τέτοια περιστατικά. Από την πλευρά του ο Δήμος προσπαθεί να κρατάει τη μνήμη αυτών των παιδιών ζωντανή σε συνεργασία με το μεγάλο σύλλογο της πόλης, τον Ολυμπιακό. Είδατε, τόσα χρονιά μετά πόσος κόσμος έρχεται εδώ. Και όλοι οι φορείς είναι εδώ. Αυτό μας δίνει μία ικανοποίηση. Θέλω να πιστεύω πως μέσα στην πίκρα τους, αυτές οι οικογένειες παίρνουν μία ικανοποίηση πως δεν τους ξεχνάμε. Γιατί κάθε χρόνο κάνουμε αυτό το σπουδαίο Μνημόσυνο», δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης.

Για την τραγωδία της Θύρας 7 μίλησαν και βετεράνοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τότε. Πρόκειται για τους Νίκο Βαμβακούλα, Πέτρο Καραβίτη και Μάικ Γαλάκο, με τον τελευταίο να τονίζει εμφανώς συγκινημένος: «Θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη μας. Τα ζήσαμε. Τι άλλο μπορώ να πω…».

Τις σκέψεις τους κατέθεσαν ακόμη οι βετεράνοι παίκτες των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Γκαϊτατζής και Γιώργος Βαΐτσης, καθώς και ο παλιός ρεπόρτερ στα θέματα του Ολυμπιακού που είχε καλύψει εκείνες τις ημέρες την τραγωδία, Κώστας Μυλωνάς.

Δείτε στο βίντεο του novasports.gr όλες τις δηλώσεις από το Μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.