«Άγια» ανατροπή

Η Σαουθάμπτον βρέθηκε να χάνει στην έδρα της από την Τότεναμ, ωστόσο σε διάστημα πέντε λεπτών ανέτρεψε τα δεδομένα, επικρατώντας με 2-1 παίρνοντας ανάσα στη μάχη της παραμονής.

Η Τότεναμ πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League, ωστόσο η Premier League είναι διαφορετική υπόθεση. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν στο 26’ με τον Κέιν -200ο γκολ καριέρας-, ωστόσο τα γκολ των Βαλερί (76’) και Γουόρντ-Πράουζ (81’) έδωσαν τη νίκη στη Σαουθάμπτον

Μεγάλη νίκη για την Κάρντιφ στην προσπάθεια που καταβάλλει να παραμείνει στην κατηγορία, οι Ουαλοί νίκησαν εντός έδρας με 2-0 τη Γουέστ Χαμ (Χόιλετ στο 4’ και Καμαράσα στο 52’) και πήραν τρίποντο ύστερα από τρεις διαδοχικές ήττες 

Η Έβερτον εκκίνησε άριστα το ματς στην έδρα της Νιούκαστλ, αφού στο 18’ ο Κάλβερ-Λίβαϊν άνοιξε το σκορ για τα «Ζαχαρωτά», τα οποία απειλήθηκαν με ισοφάριση στο ημίωρο, ωστόσο ο Πίκφορντ έπιασε το μέτρια εκτελεσμένο πέναλτι του Ρίτσι, με τους γηπεδούχους να ζητούν την αποβολή του Άγγλου γκολκίπερ στην ανατροπή του Ροντόν. Δύο λεπτά αργότερα το σύνολο του Μάρκο Σίλβα πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ριτσαρλίσον. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι «Καρακάξες» αντέδρασαν, μείωσαν στο 66’ με τον Ροντόν ισοφάρισαν με τον Πέρεθ στο 81’, φτάνοντας στην τεράστια ανατροπή με το δεύτερο γκολ του Ισπανού στο 84’. 

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λέστερ, οι «Αλεπούδες» προηγήθηκαν στην αναμέτρηση με τη Φούλαμ χάρη στο γκολ του Τίλεμανς στο 21’, όμως ο Αγιτέ ισοφάρισε στο 51’ κι έγινε ο δεύτερος Τογκολέζος που σκοράρει στην ιστορία της Premier League μετά τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Βάρντι, με δύο γκολ του στο 78’ και στο 86’ –έφτασε τα 100 με τη φανέλα της Λέστερ σε όλες τις διοργανώσεις- για να διαμορφώσει το τελικό 3-1. 

H Μπόρνμουθ είχε να νικήσει στο αγγλικό πρωτάθλημα απο τις 30 Ιανουαρίου, τελικώς τα κατάφερε στην έδρα της Χάντερσφιλντ με γκολ των Γουίλσον και Φρέιζερ, φτάνοντας στο 2-0. 

Premier League, 30η αγωνιστική

Σάββατο 9/3

Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον 1-2
Κάρντιφ-Γουέστ Χαμ 2-0
Χάντερσφιλντ-Μπόρνμουθ 0-2
Λέστερ-Φούλαμ 3-1
Νιούκαστλ-Έβερτον 3-2
Σαουθάμπτον-Τότεναμ 2-1
Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ (19:30)

Κυριακή 10/3

Λίβερπουλ-Μπέρνλι (14:00)
Τσέλσι-Γουλβς (16:05)
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.