ΠΑΕ Ηρακλής: “Το πρόβλημα θα ξεπεραστεί, όπως τόσα και τόσα άλλα”

Ανακοίνωση έβγαλε (23/10) η ΠΑΕ Ηρακλής με την οποία παίρνει θέση για το μπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών, μιλάει για "συνθήκες “εκβιασμού" και “θολού” νομικού υπόβαθρου" και συμπληρώνει: "Η πίστη (και το όραμα) του μεγαλομετόχου, αλλά και όλων όσοι είναι δίπλα του, είναι πως θα κερδίσουμε"

Ανακοίνωση έβγαλε (23/10) ο Ηρακλής με την οποία πήρε δημοσίως θέση για όλα όσα έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα με το μπλοκάρισμα των λογαριασμών. Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής: 
“Με αφορμή το μπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών της καινούργιας εταιρείας, για οφειλές της προηγούμενης, που με την καταστροφική διοίκηση Παπαθανασάκη, οδηγήθηκε στη διάλυση – εκκαθάριση, η ΠΑΕ Ηρακλής, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για τα εξής:
Είναι αλήθεια, ότι το μπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών, δημιουργεί προσωρινό πρόβλημα στην απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας και γενικότερα στην καθημερινότητα της, αλλά δουλεύουμε στην κατεύθυνση να το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε”.

“Αν όχι ύποπτη για τη χρονική συγκυρία”

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: “Η σπουδή ορισμένων, να…θυμηθούν τα χρήματα που ισχυρίζονται πως τους οφείλονται με την έλευση του νέου μεγαλομετόχου, έχοντας δικαστικές αποφάσεις οι οποιες ελήφθησαν ερήμην του -ούτως ή άλλως – εξαφανισμένου πρώην μεγαλομετόχου και χωρίς προηγουμένως να υπάρξει καμιά επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας, είναι πραγματικά ανεξήγητη. Αν όχι ύποπτη για την χρονική συγκυρία. Ανεξήγητο είναι επίσης και πώς κανείς από όλους αυτούς δεν κινήθηκε για να εξασφαλίσει τα χρήματα που ισχυρίζεται πως του οφείλονται, κατά τη διάρκεια της θητείας του πρώην μεγαλομετόχου (ή των “συνεχιστών” – διαχειριστών, τους οποίους τοποθέτησε στη συνέχεια) και λειτούργησαν ως υπερασπιστές του, την ίδια στιγμή κατα την οποία, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του Ηρακλή ζητούσε απ’ όλους τους αρμόδιους φορείς, τον έλεγχο του. Ένας τέτοιος έλεγχος, σε οποιοδήποτε ευνομούμενο περιβάλλον θα είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του πρώην μεγαλομετόχου και την ταυτόχρονη προστασία του Συλλόγου”.

“Συνθήκες “εκβιασμού” και “θολού” νομικού υπόβαθρου”

Και η ανακοίνωση συνεχίζεται ως εξής: “Τέλος, εξίσου ανεξήγητη είναι και η επιλογή τους να μπλοκάρουν τους λογαριασμούς, διότι υπό συνθήκες “εκβιασμού” και “θολού” νομικού υπόβαθρου, η ΠΑΕ Ηρακλής εξυπακούεται πως δεν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης μαζί τους.
Για εμάς, είναι ξεκάθαρο, ότι το πλήγμα που προσπάθησαν να επιφέρουν στη νέα ΠΑΕ, είναι πλήγμα ενάντια στον Ηρακλή και όχι ενάντια στον άνθρωπο, ο οποίος δημιούργησε τα χρέη και είναι υπεύθυνος γι’ αυτά”.

“Θα κερδίσουμε”

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: “Ο δρόμος προς την οικονομική εξυγίανση είναι ανηφορικός και με αρκετές “στροφές” και αυτό το γνωρίζαμε παρά τις υποσχέσεις για το αντίθετο. Παρ’ όλα αυτά είμαστε σε θέση να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο του Ηρακλή, ότι το πρόβλημα θα ξεπεραστεί, όπως τόσα και τόσα άλλα, πολύ μεγαλύτερα. Αρκεί, να είναι κοντά μας.
Στον “ακήρυχτο πόλεμο” της τελευταίας δεκαετίας που έχει ως μοναδικό στόχο την απομάκρυνση του κόσμου μας από το γήπεδο και τον Σύλλογο, με διάφορες μεθοδεύσεις, εμείς θα πολεμήσουμε με κάθε μέσο, που θα υπενθυμίζει τις αξίες πάνω στις οποίες γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Σύλλογος. Την δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια και την αυτονομία. Η πίστη (και το όραμα) του μεγαλομετόχου, αλλά και όλων όσοι είναι δίπλα του, είναι πως θα κερδίσουμε. Όχι σε μια μέρα ή σε ένα μήνα, αλλά θα κερδίσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.