Κρήτη: Οι γιατροί διέγνωσαν ψύξη σε φοιτήτρια ενώ ήταν έγκυος!


Μήνυση κατά των γιατρών του Βενιζέλειου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου κατέθεσε μια νέα κοπέλα, πρώην φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η κοπέλα σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, κατηγορεί τους γιατρούς για ελλιπή διάγνωση, η οποία την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιo.

Η μήνυση αφορά υπόθεση του 2011, όταν η Μαρίζα Γουργολίτσα, φοιτήτρια τότε στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης, με καταγωγή από το Αγρίνιο, μεταφέρθηκε με ισχυρούς πόνους στην πλάτη και στο στήθος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.  

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, η διάγνωση των γιατρών ήταν “ψύξη” και της έδωσαν μυοχαλαρωτικά φάρμακα στέλνοντάς την στο σπίτι της.

Οι πόνοι της κοπέλας συνεχίστηκαν για τρεις ακόμα μέρες, και εν τω μεταξύ εξετάστηκε και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, επίσης με συντηρητική αντιμετώπιση από τους γιατρούς, ενώ μία από τις “διαγνώσεις” ήταν ότι βρισκόταν σε… εγκυμοσύνη.

Την τέταρτη μέρα η κοπέλα είχε αρχίσει να χάνει την αίσθηση των κάτω άκρων της και υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία όπου διαπιστώθηκε κάποιας μορφής δυσπλασία του νωτιαίου μυελού. Αν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα και νοσηλεύτηκε ακόμα και σε κλινικές του εξωτερικού εντούτοις δε στάθηκε ποτέ δυνατό να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Αφού ξεπέρασε το ψυχολογικό βάρος από τη ραγδαία αλλαγή στη ζωή της, η κοπέλα μετά από τέσσερα χρόνια έφτασε στο Ηράκλειο, για να καταθέσει μήνυση εις βάρος των γιατρών κατηγορώντας τους για αμέλεια έχοντας μαζί της και ιατρικές βεβαιώσεις που αποδεικνύουν ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος κατά την εκδήλωση των πρώτων συμπτωμάτων και παρόλο που υπήρχαν πολλά συμπτώματα νευρολογικής φύσης, τα οποία όμως, όπως λέει, δεν αξιολογήθηκαν σωστά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.