Το ...ρόδι, το εθνόσημο και στο βάθος η Αυστρία

Από όλα είχε ο ...μπαξές στις δηλώσεις των διεθνών μετά τη νίκη επί των Μολδαβών.
0
Παντελής Λώλης
23/05/2017 • 23:58
Εθνική ομάδα βόλεϊ
  • shares
Από όλα είχε ο ...μπαξές στις δηλώσεις των διεθνών μετά τη νίκη επί των Μολδαβών. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Αρσενιάδης που συνδύασε το ντεμπούτο του με νίκη είπε: «Ήταν πολύ σπουδαία νίκη με καθαρό σκορ. Όπως φοβόμουν, μπήκαμε μουδιασμένα και το πληρώσαμε με την απώλεια του πρώτου σετ. Μετά παίξαμε πολύ καλά, αλλά κρατάω ιδιαίτερα το τέταρτο σετ, όπου παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και αντιδράσαμε. Η Μολδαβία σε αυτό το σημείο του ματς έκανε απίστευτο σερβίς, έχασε μόλις ένα, αλλά εμείς κρατήσαμε την υποδοχή και κερδίσαμε. Η Μολδαβία παρουσίασε διαφορετικό πρόσωπο από πέρυσι, με δυο νέους παίκτες και έπαιξε με δυο διαγώνιους. Ο όμιλος είναι ανοιχτός όπως φάνηκε και με τη νίκη της Αυστρίας επί της Σλοβακίας. Η νίκη όμως μας έδωσε ώθηση και ελπίζω να είμαστε πιο έτοιμοι , παρά τα προβλήματα τραυματισμών που μας ταλαιπωρούν». 

Για το εθνόσημο έκανε λόγο ο Ανδρέας Ανδρεάδης: "Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις, αλλά ευτυχώς εμείς είχαμε γνώση και την αποφύγαμε. Η Μολδαβία ήταν καλύτερη από πέρυσι, ενώ εμάς μας λείπει ο ρυθμός. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Παίζουμε για το εθνόσημο και δίνουμε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μας για την Ελλάδα". 

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης τόνισε: "Αργήσαμε να βρούμε ρυθμό. Κάθε αρχή και δύσκολη απέναντι σε μια διαφορετική Μολδαβία. Μας πίεσαν από το σερβίς γιατί δεν είχαν να χάσουν κάτι. Παρόλα αυτά κρατήσαμε στην υποδοχή και κερδίσαμε. Μας έφυγε πλέον το άγχος και θα παίξουμε καλύτερα με την Αυστρία που είναι πιο δύσκολη αντίπαλος". 

Το μυαλό των διεθνών ταξιδεύει πλέον στον αυριανό (16.00) αγώνα με την Αυστρία. "Αργήσαμε να βρούμε ρυθμό. Κάθε αρχή και δύσκολη απέναντι σε μια διαφορετική Μολδαβία. Μας πίεσαν από το σερβίς γιατί δεν είχαν να χάσουν κάτι. Παρόλα αυτά κρατήσαμε στην υποδοχή και κερδίσαμε. Μας έφυγε πλέον το άγχος και θα παίξουμε καλύτερα με την Αυστρία που είναι πιο δύσκολη αντίπαλος" τόνισε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/02/2019 • 07:11

Φαβορί υπό αμφισβήτηση σε Λισαβόνα, Σεντ Ετιέν και Σουόνσι

Στο Σουόνσι η ομάδα της Ουαλίας είναι το φαβορί αλλά η Μπρέντφορντ μπορεί να δώσει έναν γρήγορο ρυθμό.Στη Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν θα δυσκολευτεί στο Σεντ Ετιέν ενώ σε δοκιμασία τίθεται το προβάδισμα της Σέλτικ, της Σπόρτιγκ Λισαβόνας και πιθανόν της Ίντερ