Βιεϊρίνια: «Θέλουμε την πρωτιά»

Τη πρώτη θέση του ομίλου θέλει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να έχει καλύτερη κλήρωση στην συνέχεια της Europa League, σύμφωνα με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Τη πρώτη θέση του ομίλου θέλει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να έχει καλύτερη κλήρωση στην συνέχεια της Europa League, σύμφωνα με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στη διοργάνωση.

Αρχικά, ο Βιεϊρίνια τόνισε στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Ρούμπιν Καζάν: «Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι περάσαμε ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τώρα όμως έχουμε στόχο να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ίσως το ίδιο δύσκολο όπως με την Τότεναμ. Δουλεύουμε αρκετά όλη την εβδομάδα γι αυτό και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Και συμπλήρωσε: «Σίγουρα θέλουμε να φθάσουμε μακριά στην Ευρώπη και ως πρώτοι στον όμιλο αποφεύγουμε αρκετές μεγάλες ομάδες. Και στο πρωτάθλημα όμως δείχνουμε μία βελτίωση στους τελευταίους αγώνες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Επίσης, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Ξέρουμε καλά την ομάδα της Ρούμπιν και τους παίκτες αλλά και τα δυνατά τους σημεία από το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε πλέον και παραπάνω πληροφορίες από τον προπονητή μας. Ίσως είναι λίγο δύσκολο ότι εμείς περάσαμε και αυτοί έχουν μεγαλύτερο κίνητρο. Εμείς όμως παίζουμε μπροστά στο κοινό μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.