Πρώτος προπονητής ο Ορφανός, στο νοσοκομείο ο Ρούσης

0
Παντελής Λώλης
17/08/2017 • 20:19
Ο Ορφανός
  • shares
Της... αλλαγής γίνεται στην Εθνική ομάδα των γυναικών ενόψει της συμμετοχής της στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Ρότερνταμ. Λίγες μόλις μέρες πριν αναχωρήσει η Εθνική αναγκάζεται να αλλάξει τα πλάνα της ως προς το προπονητικό team μετά από την εσπευσμένη εισαγωγή του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Ρούση στο νοσοκομείο και λόγω της εγχείρησης στην οποία θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες.

Οι γιατροί του απαγόρευσαν να ταξιδέψει στην Ολλανδία και έτσι η ομοσπονδία αποφάσισε να χρίσει πρώτο προπονητή τον πρώην συνεργάτη του Ρούση, Γιάννη Ορφανό που είχε αποχωρήσει από την Εθνική πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία. Βοηθός του Ορφανού στην Ολλανδία θα είναι ο μέχρι πρότινος στατιστικολόγος της ομάδας Άκης Ευσταθόπουλος. Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών θα αναχωρήσει για την Ολλανδία την Δευτέρα το πρωί.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51