Δεύτερες σκέψεις για τις τιμές των διαρκείας

Οι αντιδράσεις των φιλάθλων της Λίβερπουλ τις ακριβές τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, φαίνεται πως αναγκάζει τους διοικούντες να αναθεωρήσουν τις αρχικές αποφάσεις τους.

Οι αντιδράσεις των φιλάθλων της Λίβερπουλ τις ακριβές τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, φαίνεται πως αναγκάζει τους διοικούντες να αναθεωρήσουν τις αρχικές αποφάσεις τους. Για πρώτη φορά στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου, το ακριβότερο διαρκείας θα ξεπεράσει τις χίλιες λίρες, ενώ αυξήσεις θα υπάρξουν και στις υπόλοιπες θύρες του «Άνφιλντ».

Η αποχώρηση των οπαδών των «κόκκινων» από το «Άνφιλντ» στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Σάντερλαντ, ήταν η τελευταία κίνηση σε μια σειρά αντιδράσεων, οι οποίες έχουν φέρει προβληματισμό στις τάξεις των διοικούντων της αγγλικής ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοίκηση της Λίβερπουλ σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να μειώσει τις τιμές των καρτών διαρκείας της νέας σεζόν, οι οποίες είχαν αυξηθεί, λόγω της ανακαίνισης του γηπέδου. 

Οι οπαδοί των «κόκκινων» τόνισαν για τις μελλοντικές κινήσεις τους: «Αυτό ήταν απλά η αρχή! Δεν έχουμε σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις μας γιατί ήρθε πολύ ξαφνικά όλο αυτό με τις τιμές των εισιτηρίων, αλλά δεν ήταν απλά μια κίνηση από μέρους μας. Θα έχει και συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.