Αμαράλ Ντάντε: «Το σώμα μου ζητάει να σταματήσω»

0
Παντελής Λώλης
22/03/2018 • 19:58
Ντάντε
  • shares
Τα μηνύματα του σώματος του ανάγκασαν τον Αμαράλ Ντάντε να ανακοινώσει το τέλος της λαμπρής καριέρας του.

Ο Βραζιλιάνος με post στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο facebook και στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση δικαιολογώντας την απόφασή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βραζιλιάνου έχει ως εξής: «Κάθε νέο βήμα απαιτεί πάντα θάρρος και χθες ήμουν σίγουρος γι’ αυτό ανακοινώνοντας επίσημα το τέλος της επαγγελματικής μου καριέρας ως αθλητής του βόλεϊ. Αν και το κεφάλι θέλει πραγματικά να συνεχίσει, το σώμα μου ζητάει να σταματήσω. Μου στέλνει σημάδια ότι έρχεται η ώρα.

Η απόφαση που ελήφθη, πάντα διατηρεί την συγκέντρωση και την έντονη εργασία για να παίξουμε στα πλέι-οφ και να συμβάλω το μέγιστο για την ομάδα να φθάσει τον κύριο στόχο που έχει θέσει για αυτή τη σεζόν, ο οποίος είναι να φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος. Θα έχουμε σκληρά παιχνίδια μέχρι τον τελικό. Κάθε μέρα, κάθε επίθεση, κάθε πλάσε, κάθε πέρασμα, κάθε τετράγωνο, κάθε άμυνα είναι μοναδική αυτή τη στιγμή».


Γράψτε το σχόλιο σας...
13/11/2018 • 08:09

Με όρεξη για θέαμα το ματς στο Μπλάκπουλ (video)

Στα σημερινά ματς του Αγγλικού Λιγκ Τρόφι περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις, μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Πιο αμφίρροπες κι αναμενόμενα παραγωγικές οι αναμετρήσεις ομάδων της ίδιας κατηγορίας

06/11/2018 • 16:34