Νοκ άουτ ο Γιανγκ

Χωρίς τον Ασλεϊ Γιανγκ θα πορευτεί για αρκετές εβδομάδες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο διεθνής μέσος τραυματίστηκε στο γόνατο στον προχθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με τη Φούλαμ.

Χωρίς τον Ασλεϊ Γιανγκ θα πορευτεί για αρκετές εβδομάδες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο διεθνής μέσος τραυματίστηκε στο γόνατο στον προχθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με τη Φούλαμ. Οπως εξήγησε σήμερα ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, το ιατρικό επιτελείο των «μπέμπηδων» περιμένει να υποχωρήσει το αιμάτωμα στο γόνατο του Γιανγκ για να προβεί σε πιο ασφαλή εκτίμηση, αλλά είναι βέβαιο ότι θα απουσιάσει από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αντίθετα, ο τραυματισμός του Φιλ Τζόουνς στο ίδιο παιχνίδι δεν αποδείχθηκε σοβαρός. Ο νεαρός αμυντικός δέχθηκε μία αγκωνία στο πρόσωπο από τον Κλιντ Ντέμπσεϊ και αντικαταστάθηκε στο 20ο λεπτό, όμως οι ακτινογραφίες ήταν «καθαρές» και ο Τζόουνς θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της Δευτέρας με τη Γουίγκαν.

Στο ίδιο ματς αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του μετά από αρκετό καιρό ο Ράφαελ Ντα Σίλβα, αλλά θα απουσιάσουν οι Αντερσον και Κλέβερλι, όπως φυσικά και ο Βίντιτς, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.