Βρέθηκε η σκηνοθέτης της εκπαιδευμένης δολοφόνου με κωδικό όνομα “Black Widow”

Η Cate Shortland βγήκε νικήτρια από την αναμέτρηση τριών υποψηφίων.Βρέθηκε τελικά η σκηνοθέτης για...

Η Cate Shortland βγήκε νικήτρια από την αναμέτρηση τριών υποψηφίων.

Βρέθηκε τελικά η σκηνοθέτης για την ερχόμενη ταινία της διάσημης εκπαιδευόμενης δολοφόνου του σύμπαντος της Marvel, “Black Widow”.

Σύμφωνα με το THR, η Αυστραλή σκηνοθέτης Cate Shortland αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία της ταινίας, όπου η Scarlett Johansson θα επιστρέψει στον ρόλο της Black Widow για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν και, η αρχή της κινηματογραφικής καριέρας της Shortland αρχίζει μόλις πριν από 14 χρόνια, το όνομα της σκηνοθέτη έχει ακουστεί αρκετά με την ταινία “Lore”, η οποία πήρε θέση στην κατηγορία “Certified Fresh” του “Rotten Tomatoes”, με κατάταξη του 94%.

'Berlin Syndrom' Photo Call - 67th Berlinale International Film Festival
Φωτογραφία της Cate Shortland από τον Alexander Koerner/Getty Images.

Νωρίτερα, οι αναφορές μιλούσαν για, περίπου, 65 πιθανούς σκηνοθέτες στα χαρτιά της Marvel ενώ, πιο πρόσφατα, οι υποθέσεις κατέληξαν σε τρεις υποψήφιες, τις Amma Asante, Maggie Betts και Cate Shortland. Για τη συγγραφή του σεναρίου επιλέχθηκε ο Jac Schaeffer, νεοσύστατος στον κύκλο του Χόλιγουντ.

Η Shortland υπήρξε σκηνοθέτης τριών, δραματικών ταινιών. Το 2004 κυκλοφόρησε η ταινία “Somersault”, της οποίας υπέγραφε και το σενάριο, που αφηγήθηκε τη δραματική και ρομαντική ιστορία μιας νεαρής κοπέλας που μετοίκησε στις Αυτραλιανές Άλπεις για να βιώσει νέες εμπειρίες. Το 2012, το κοινό είδε και έκρινε την ταινία “Lore”, ιστορικού και δραματικού περιεχομένου που βραβεύτηκε αρκετά στην κινηματογραφική κοινότητα της Αυστραλίας. Το 2017 έκανε την εμφάνιση της και η πιο πρόσφατη ταινία της Shortland, με τίτλο “Berlin Syndrome”, για να υποδείξει τις ικανότητες της σκηνοθέτη και σε ταινίες τρόμου και μυστηρίου.

Όπως αναφέρει και το THR, φαίνεται πως η υπόθεση με πρωταγωνίστρια τη Natasha Romanoff, γνωστής με το κωδικό όνομα “Black Widow”, θα εξελιχθεί πριν από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας της σειράς “The Avengers”, δίνοντας ελπίδες στους φαν της ηρωίδας για τη γνωστοποίηση περισσότερων στοιχείων του χαρακτήρα και του παρελθόντος της.

Επισήμως, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.