Ενισχύθηκε το τεχνικό τιμ της Κύμης

Στην προσθήκη του Γιάννη Πανούση στο τεχνικό επιτελείο της προχώρησε η ομάδα της Χαλκίδας.

Στην προσθήκη του Γιάννη Πανούση στο τεχνικό επιτελείο της προχώρησε η ομάδα της Χαλκίδας. Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος κοουτσάρει και την ομάδα Εφήβων της Κύμης, ανέλαβε χρέη βοηθού του Ισίδωρου Κουτσού. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει ότι ο προπονητής του Εφηβικού τμήματος της ομάδας μας κ. Γιάννης Πανούσης θα ανήκει πλέον και στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας, ως βοηθός προπονητή του κόουτς Ισίδωρου Κουτσού! Μάλιστα, αυτήν την Κυριακή στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Χολαργό θα κάτσει και για πρώτη φορά στον πάγκο, δίπλα στον κόουτς Κουτσό και στον βοηθό προπονητή κ. Σάββα Συμεωνίδη. Ο κόουτς Πανούσης φυσικά συνεχίζει κανονικά στην τεχνική ηγεσία των Εφήβων της Κύμης, με την ομάδα του να συμμετέχει στον Α΄όμιλο της ΕΣΚΑΣΕ και να μετρά μέχρι στιγμής 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Να σημειώσουμε ότι μετά από επιθυμία του προπονητή κ. Ισίδωρου Κουτσού και κατόπιν συνεννόησης με τον κόουτς Πανούση, αποφασίστηκε να συμμετέχουν στις προπονήσεις  της ανδρικής ομάδας αθλητές του εφηβικού τμήματος. Με αυτόν τον τρόπο οι νεαροί αθλητές της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν σε συνθήκες του υψηλότερου επιπέδου και να προετοιμαστούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε κάποια στιγμή να αποτελούν βασικά στελέχη της Κύμης στην Basket League! Ήδη λοιπόν παίρνουν μέρος στις προπονήσεις τις πρώτης ομάδας τρεις έφηβοι, ο Γιώργος Παγώνης, ο Γιώργος Μπαρμπούρης και ο Τάσος Φλεβαράς, ενώ σύντομα θα έχουν και άλλα παιδιά την ευκαιρία τους!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.