Η επιστολή του Βγενόπουλου στον Γόντικα

Η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου που διαβάστηκε στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δόθηκε στην δημοσιότητα με τον "Mr Mig" να δηλώνει πως είναι έτοιμος να συνεισφέρει το ποσοστό του και αν βρεθεί λύση και για τη ΓΗΠΕΛ να εγγυηθεί την κάλυψη του συνόλου των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου που διαβάστηκε στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δόθηκε στην δημοσιότητα με τον “Mr Mig” να δηλώνει πως είναι έτοιμος να συνεισφέρει το ποσοστό του και αν βρεθεί λύση και για τη ΓΗΠΕΛ να εγγυηθεί την κάλυψη  του συνόλου των 15 εκατομμυρίων ευρώ.


Η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου: «Αγαπητέ Δημήτρη οι θέσεις μου σου είναι ήδη γνωστές προφορικά αλλά τις επαναλαμβάνω και γραπτώς.


1ον Είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15 εκατομμυρίων ευρώ, που θα αποφασιστεί με τιμή εκδόσεως των νέων μετοχών 0,33 ανά μετοχή αναλογικά με το ποσοστό μου ή 2ον σε περίπτωση που ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης αναλάβει πλήρως τις νομικές και οικονομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ, είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω με μεγαλύτερο ποσόν και να εγγυηθώ της προσπάθειας κάλυψης του συνόλου των 15 εκατομμυρίων ευρώ με τη συμμετοχή επωνύμων ή μη επωνύμων Παναθηναϊκών. Στα πλαίσια αυτά και εφόσον οι όροι μου γίνουν αποδεκτοί, είμαι έτοιμος να προκαταβάλλω άμεσα στην ΠΑΕ το ποσό που θα απαιτηθεί προκειμένου να μη χαθεί η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος. Και για να μη θεωρηθεί εμπόδιο αυτή η πρότασή μου στους ανώνυμους «επενδυτές» που ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό, δέχομαι εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία τους με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, να έχει προτεραιότητα και απλώς να μου επιτρέψουν την προκαταβολή αυτή ατόκως. Με την ευκαιρία εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες, στον προπονητή και όλο το ΔΣ για την προσπάθεια που καταβάλλετε. Εύχομαι καλή συνέχεια.


Με τιμή Ανδρέας Βγενόπουλος»


Πρέπει να σημειωθεί πως η επιστολή έχει ημερομηνία την 19η Ιανουαρίου 2012, γι αυτό και υπάρχει αναφορά στη μεταγραφική περίοδο.


Στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφασίστηκε η τιμή της μετοχής να είναι 0,33 ευρώ (κάτι που επιθυμούσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος), εξετάζεται η περίπτωση δανείου με εγγυητή τον Αδαμάντιο Πολέμη και συζητήθηκε επίσης το ενδιαφέρον του Σαουδαραβικού fund.


Πλέον αναμένεται η τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη και η απάντησή του στα όσα αναφέρει ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην επιστολή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.