Γιουβέντους-Φερεντσβάρος 2-1: Πρόκριση με Μοράτα (hls)

Με υπογραφή Mοράτα η πρόκριση της Γιουβέντους στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα με ανατροπή (2-1) απέναντι στην εξαιρετική Φερεντσβάρος.

Με υπογραφή Mοράτα η πρόκριση της Γιουβέντους στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα με ανατροπή (2-1) απέναντι στην εξαιρετική Φερεντσβάρος.

Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς για τη Γιουβέντους και 9 βαθμοί στον έβδομο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρίτη ήττα για τη Φερεντσβάρος που παραμένει ουραγός στο γκρουπ.

Δεύτερο σερί βασικός μετά την Κάλιαρι ο Ντε Λιχτ στην άμυνα και πρώτη εμφάνιση στη σεζόν βασικός ο Άλεξ Σάντρο (αλλαγή στο πρωτάθλημα), δυο βασικά στελέχη στην αμυντική γραμμή επέστρεψαν σε δράση.

Μάλιστα, για πρώτη φορά στα 123 χρόνια της Γηραιάς Κυρίας δεν υπήρχε στην ενδεκάδα Ιταλός ποδοσφαιριστής σε εστία και άμυνα!

Η Φερεντσβάρος μπήκε εντυπωσιακά στο ματς στο Τορίνο και αιφνιδίασε τη Γιουβέντους (πίσω στο σκορ από ουγγρική ομάδα πρώτη φορά απότ ο 1979) στο 19′ με το γκολ του Ουζούνι από τη σέντρα του Ενγκουέν. 

Στο 35′ η απάντηση για την ομάδα του Πίρλο είχε την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, στην 180η εμφάνισή του για το 134ο ευρωπαϊκό γκολ και το 1-1. Ήταν μάλιστα το τρίτο σερί εντός έδρας γκολ της Γιουβέντους με τον Ρονάλντο στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Το τελικό 2-1 σημείωσε στο 92΄ο Μοράτα από ασίστ του Κουαδράδο!

Διαιτητής: Ντάνιελ Ζίμπερτ

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο, 4-4-2): Σέζνι, Κουαδράδο, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Σάντρο, ΜακΚένι (62′ Κουλουσέφσκι), Αρτούρ (82΄Ράμσεϊ), Μπεντανκούρ (83 ΄Ραμπιό), Μπερναρντέσκι (62΄ Κιέζα), Ντιμπάλα (62΄ Μοράτα), Ρονάλντο

Φερεντσβάρος (Σέρχι Ρεμπρόφ, 5-4-1): Ντιμπούζ, Χέιστερ, Λόβρεντσιτς (75′ Μπότκα), Μπλάζιτς, Φρίμπονγ, Ντβάλι, Σομάλια, Σίγκερ (75΄ Λαϊντούνι), Ουζούνι, Ενγκουέν (70΄ Μπολί), Ζούμπκοφ (70′ Ισαέλ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.