Ο έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού

Το πάρτι πρόκρισης του Ολυμπιακού είχε καλεσμένους τους παίκτες της Βικτόρια Πλζεν. Πάμε όμως να δούμε πως τα πήγαν οι... οικοδεσπότες της βραδιάς!

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με πανηγυρικό σκορ 4-0 τη Βικτόρια Πλζεν και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ συνεχίζει την προσπάθεια πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπασάκσεχιρ. Οι πάικτες του Ολυμπιακού διόρθωσαν την απόδοση τους σε σχέση με το ματς της Τσεχίας και πάμε να δούμε τι κάτάφεραν ξεχωριστά στο φαληρικό γήπεδο.

Ζοσέ Σα

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας δεν δέχτηκε σε καμία περίπτωση την πίεση του πρώτου ματς, ωστόσο ήταν σταθερός στον έλεγχο των όποιων φάσεων. 

Ομάρ Ελαμπντελαουί

Σαφώς ανεβασμένος ο Νορβηγός, θυσίασε και στο Φάληρο πολλά στοιχεία του επιθετικού του παιχνιδιού για να συγκρατήσει τη δραστηριότητα του Γιάν Κόπιτς.

Ρούμπεν Σεμέδο

Ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση για τον Σεμέδο, ο οποίος μπήκε και στον πίνακα των σκόρερ. Σχεδόν αλάνθαστος και με ηγετικό προφίλ στην άμυνα, “έσβησε” την όποια δραστηριότητα των Κρμένστικ και Χόρι. 

Γιασίν Μεριά

Non stop δράση για τον Μεριά, ο οποίος μετά από ένα επιτυχημένο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, μπήκε δυναμικά στη σεζόν και φαίνεται πως “κουμπώνει” άψογα με τον Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Κώστας Τσιμίκας

Απίστευτη δουλειά σε ακόμα ένα ματς από τον Τσιμίκα. Ο νεαρός αμυντικός εν είχε κανένα πρόβλημα στην αντιμετώπιση του Καγιάμπα, ενώ βοήθησε αρκετά και στο επιθετικό κομμάτι.

Γκιλιέρμε

Στην Τσεχία ακούστηκαν παράπονα για την απόδοση του, ωστόσο ο Βραζιλιάνος στο Φάληρο ήταν πραγματική “μηχανή” για τους Πειραιώτες. Αρκετή δουλειά στη μεσαία γραμμή απέναντι σε Χροσόφσκι και Κάλβαχ και φυσικά πολύτιμη επιθετική συνεισφορά με…1,5 γκολ!

Ανδρέας Μπουχαλάκης

Γιατί να μην λέγεται Μπουχαλίνιο αυτό το παιδί; Εξαιρετικό ματς από τον Έλληνα μέσο, ο οποίος έκανε σαφές με πράξεις γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς εισηγήθηκε την ανανέωση της σευνεργασίας με τον Ολυμπιακό, πριν από λίγες ημέρες. Πολύ καλό ματς με κατακυτική παρουσία στο κέντρο που βοήθησε στην ισορροπημένη εικόνα της ομάδας. 

Γιώργος Μασούρας

Του έλειψε μόνο το γκολ. Ο Γιώργος Μασούρας μπορεί στην Τσεχία να παρουσιάστηκε νευρικός, όμως χθες ήταν απολαυστικός και βοήθησε την ομάδα του ανασταλτικά και επιθετικά. Ένα “εργαλείο” που ωριμάζει στα χέρια του Μαρτίνς και που θα προσφέρει πολλά στη νέα σεζόν στους “ερυθρόλευκους”. 

Ντανιέλ Ποντένσε

Ο Πορτογάλος έδωσε την ενέργεια και την ποιότητα που περιμένει από εκείνον ο Πέδρο Μαρτίνς. Είτε αγωνιζόμενος στην πτέρυγα, είτε στον άξονα δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα των Τσέχων, ενώ έβγαλε με ταχύτητα τον Ολυμπιακό στην κόντρα στο 2-0 του Γκερέρο. 
 
Ματιέ Βαλμπουενά

Πραγματικός προπονητής στο χορτάρι! Έχει το χάρισμα να μεταδίδει ενέργεια σε όσους αγωνίζονται δίπλα του και να τους ανεβάζει επίπεδο. Ποδοσφαιρική οξυδέρκεια, ποιότητα, απλότητα για τον παγκοσμίου βεληνεκούς Γάλλο.

Μιγκέλ Γκερέρο

Ένας μαχητής στην επιθετική γραμμή, που ανταμείφθηκε χθες με γκολ και ήταν πανέμορφο. Ο Ισπανός έχει κάνει μια σπουδαία προετοιμασία και κάνει παραπάνω από ένα πράγματα στο γήπεδο. Ποδοσφαιριστής που αγαπάει ο Μαρτίνς, γιατί τολμά να θυσιάσει τον εαυτό του για το σύνολο. 

Μαντί Καμαρά (66΄) 

Είναι σταθερή αξία ο μέσος από τη Γουινέα. Τα τρεξίματα του είναι πολύτιμα για τη μεσαία γραμμή και η αντικατάσταση του Βαλμπουενά, έφερε νέα πνοή στο χώρο του κέντρου, που οδήγησε ταυτόχρονα σε κατάρρευση της Πλζεν. 

Γιουσούφ Ελ Αραμπί (80′)

Μπήκε στο ματς περισσότερο για να δώσει ανάσες και να πάρει αγωνιστικό ρυθμό και όχι για να “κρίνει” την αναμέτρηση. Έχει πολλή διάθεση, αλλά είναι ακόμα πίσω από τον Γκερέρο.

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς (86′)

Ο Σέρβος ετοιμαζόταν ακόμα και για βασικός στο σχήμα του Μαρτίνς. Η πανηγυρική τροπή του ματς με την Πλζεν, τον έφερε στο χορτάρι λίγο πριν το φινάλε. Προσπάθησε να βάλει το στίγμα του στην πρόκριση με ένα ωραίο στρώσιμο σε σουτ του Γκιλιέρμε που πέρασε εκτός εστίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.