Πολυτιμότερος ο Λέο Ζαμπά

Η ψήφος του κόσμου του ΠΑΟΚ ανέδειξε τον Βραζιλιάνο, πολυτιμότερο παίκτη του Δικεφάλου, στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου (26/9) με τον Αρη στην Τούμπα

Ο Λέο Ζαμπά ήταν, σύμφωνα με την ψήφο του κόσμου του ΠΑΟΚ, ο πολυτιμότερος παίκτης του Δικέφαλου στο πρόσφατο (26/9) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αρη. Στη δεύτερη θέση ήταν ο Κρέσπο. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: 
«Ο Λέο Ζαμπά αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
 Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Άρη μετά από σχεδόν πέντε χρόνια σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, που βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. Ο Δικέφαλος έψαξε μέχρι το φινάλε το γκολ της νίκης παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει το τελικό
1-1.
 Εκ των κορυφαίων της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν ο Λέο Ζαμπά. Ο νεαρός Βραζιλιάνος είχε διάθεση, ταλαιπώρησε σε πολλά σημεία την αντίπαλη άμυνα, ενώ έδωσε σημαντικές βοήθειες και στην άμυνα.
 Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης που διεξήχθη μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App, ο Ζαμπά συγκέντρωσε το 31,72% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.
 Στην δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι Χοσέ Κρέσπο . Ο Ισπανός αμυντικός ήταν ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής, με καίριες επεμβάσεις και πολύ τρέξιμο. Τρίτος ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Ολλανδός πέρασε σαν αλλαγή στο ημίχρονο και έδωσε βοήθειες σε όλες τις γραμμές ειδικά όταν η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.