• 0 shares
ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

• Το τουρνουά γίνεται με την αιγίδα της ΕΟΠΕ και ανήκει στην κατηγορία SATELLITE
   http://volleyball.gr/index.php/beach-volleyball/anagnorismenes-diorganwseis?view=beachvolleyevent&layout=default&id=82
• Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων για τις κατηγορίες GOLDEN και SILVER εκτός των 32 πρώτων ανδρών και 16 πρώτων      γυναικών της τρέχουσας βαθμολογίας (εκτός και αν οι ίδιοι αθλητές πάρουν έγκριση από την Ε.Ο.ΠΕ.)
• Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παιδιάς (FIVB Official Beach Volleyball Rules 2013-2016) και η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα        προσαρμογής και επιδιαιτησίας.
• Με τη δήλωση συμμετοχής, κάθε αθλητής αποδέχεται ότι φέρει την ευθύνη για την προσωπική του υγεία.
• Οι ομάδες που δηλώνουν συμμετοχή αγωνίζονται σε προκριματικούς αγώνες το Σάββατο 15 Ιουλίου (βλ. ώρα τεχνικής σύσκεψης ανδρών – γυναικών). Οι νικητές των προκριματικών αγώνων προκρίνονται στο τελικό ταμπλό και αγωνίζονται την ίδια ημέρα στην κατηγορία GOLDEN και οι ηττημένοι των προκριματικών συνεχίζουν τους αγώνες τους και αγωνίζονται την ίδια ημέρα στην κατηγορία SILVER, (καμία ομάδα δεν αποκλείεται)
• Έγκυρη θεωρείται κάθε συμμετοχή που έχει λάβει απαντητική ενημέρωση από τη διοργανώτρια αρχή. Η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα να απορρίψει συμμετοχές που δεν τηρούν σωστές προδιαγραφές (λανθασμένα στοιχεία συμμετοχής, πειθαρχικά παραπτώματα κατά το παρελθόν, κ.α)
• Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα πρέπει να παρευρεθούν ή τουλάχιστον να εκπροσωπηθούν, μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων, στο "τεχνικό meeting'', για την κλήρωση των αγώνων.
• Αγωνιστική εμφάνιση αθλητών: Απαγορεύεται η χρήση αγωνιστικής εμφάνισης που φέρει λογότυπο εταιρίας ανταγωνιστικής προς την εταιρεία Forthnet και τις υπηρεσίες Nova.
• Η πειθαρχική διαδικασία κατά την διάρκεια των αγώνων ασκείται από την οργανωτική επιτροπή. Η οργανωτική επιτροπή με ομόφωνη απόφαση της μπορεί να επιβάλει άμεσα αγωνιστικές ποινές (επίπληξη, αποβολή από το τουρνουά κ.α)
• Η διαιτησία των αγώνων για όλες τις κατηγορίες γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες όπως τους ορίζει η οργανωτική επιτροπή κάθε τουρνουά. Εκτός των ειδικών περιπτώσεων (τελικοί – ημιτελικοί) που η οργανωτική επιτροπή μπορεί να κρίνει διαφορετικά.
• Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να έχει coach (συμμετοχή στα ταιμ άουτ).
• Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στους παρόντες κανονισμούς και αφορούν τους κανονισμούς παιδειάς, λαμβάνονται υπόψιν τα ισχύοντα στις διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος
• Δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής στο τουρνουά.
• Σε όλους τους αθλητές/τριες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά θα δοθεί αναμνηστικό δώρο το συλλεκτικό t-shirt, του «18th Novasports Beach Volley Tournament».
• Το "σφύριγμα λήξης" του 18th Novasports Beach Volley Tournament θα δώσει τη σκυτάλη στην αντίστοιχη τελετή απονομής, όπου θα δοθούν βραβεία και μετάλλια στις πρώτες ομάδες.
• η οργανωτική επιτροπή των αγώνων διατηρεί το δικαίωμα να προσαρμόσει ολόκληρο το αγωνιστικό πρόγραμμα ανάλογα των συμμετοχών.

ΕΠΑΘΛΑ ΑΝΔΡΩΝ (κατηγορία GOLDEN)

Στις νικήτριες ομάδες θα διανεμηθούν μετάλλια, πλακέτες, κωδικός πρόσβασης δωρεάν, για έναν ολόκληρο χρόνο, στην υπηρεσία Nova GO, που δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις όπου και αν είσαι  και όποτε θέλεις το μοναδικό θέαμα Nova και δωροεπιταγές των καταστημάτων Nova. Η συνολική αξία των επιταγών σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠΕ για τα τουρνουά της κατηγορίας SATELLITE δεν μπορεί να ξεπερνά τα 300€

Αναλυτικότερα:

Έπαθλo

1η θέση 100 €
2η θέση 50 €


ΕΠΑΘΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (κατηγορία GOLDEN)

Στις νικήτριες ομάδες θα διανεμηθούν μετάλλια, πλακέτες, κωδικός πρόσβασης δωρεάν, για έναν ολόκληρο χρόνο, στην υπηρεσία Nova GO, που δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις όπου και αν είσαι  και όποτε θέλεις το μοναδικό θέαμα Nova και δωροεπιταγές των καταστημάτων Nova. Η συνολική αξία των επιταγών σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠΕ για τα τουρνουά της κατηγορίας SATELLITE δεν μπορεί να ξεπερνά τα 300€

Έπαθλο

1η θέση 100 €
2η θέση 50 €


ΕΠΑΘΛΑ ΑΝΔΡΩΝ (κατηγορία SILVER)

Στους νικητές του τουρνουά θα δοθούν μετάλλια, πλακέτες και η μπάλα του τουρνουά


ΕΠΑΘΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (κατηγορία SILVER)

Στους νικητές του τουρνουά θα δοθούν μετάλλια, πλακέτες και η μπάλα του τουρνουά

ΣΧΟΙΝΙΑΣ
Το 18th Novasports Beach Volley Tournament θα πραγματοποιηθεί το, Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις στο ΚΑΡΑΒΙ του Σχοινιά
Οι κατηγορίες είναι:

GOLDEN ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ
SILVER ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ
(οι κατηγορίες διαχωρίζονται μετά τους προκριματικούς αγώνες)

Συνοπτικό πρόγραμμα αγώνων:

ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 Ιουλίου στις 9.00 πμ
Έναρξη προκριματικών 9.30 πμ

Οι νικητές των προκριματικών προκρίνονται στη golden κατηγορία και οι ηττημένοι συνεχίζουν τους αγώνες τους στην silver κατηγορία.
Αμέσως μετά τον προκριματικό γύρο ξεκινούν οι αγώνες για το τελικό ταμπλό σε silver & Golden κατηγορία γυναικών

Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 Ιουλίου στις 14.15 μμ
Έναρξη προκριματικών 14.45 μμ
Αμέσως μετά τον προκριματικό γύρο ξεκινούν οι αγώνες για το τελικό ταμπλό σε silver & Golden κατηγορία ανδρών
Οι 8 πρώτες ομάδες από την golden κατηγορία ανδρών-γυναικών και οι 8 πρώτες από την silver κατηγορία ανδρών-γυναικών συνεχίζουν την επόμενη ημέρα 16 Ιουλίου για να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους τελικούς του 18th Novasports beach volley tournament σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ GOLDEN και SILVER

• Το τελικό ταμπλό των ΑΝΔΡΩΝ και το τελικό ταμπλό των ΓΥΝΑΙΚΩΝ στην κατηγορία GOLDEN θα διεξαχθεί με 15 ομάδες και σύστημα ομίλων, στα 2 νικηφόρα σετ των 15 πόντων. Στα προημιτελικά προκρίνονται 8 ομάδες (η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτερες δεύτερες). Το τελικό ταμπλό των ΑΝΔΡΩΝ και των ΓΥΝΑΙΚΩΝ στην κατηγορία SILVER θα διεξαχθεί με 12 ομάδες και σύστημα ομίλων (οι αγώνες των ομίλων 1 σετ στους 25 πόντους, ημιτελικοί και τελικοί 2 νικηφόρα σετ στους 15 πόντους). Στην επόμενη φάση (ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.
• Δικαίωμα για απευθείας συμμετοχή στο ταμπλό της κατηγορίας GOLDEN έχουν 3 ομάδες ανδρών και 3 ομάδες γυναικών. Προηγούνται οι πρωταθλήτριες ομάδες των περσινών τουρνουά και οι πρωταθλητές/τριες του Beach Summer Cup 2017, και σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις θα δοθούν Wild cards. Οι υπόλοιπες ομάδες θα παίξουν προκριματικούς αγώνες, με μονό αποκλεισμό, τo Σάββατο 15 Ιουλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Καράβι του Σχοινιά. Κατά την διάρκεια των προκριματικών θα τηρηθεί η περσινή βαθμολογία των αθλητών που έλαβαν μέρος στο 17th Nova Beach Volley Tournament και η σειρά προτεραιότητας από τον αριθμό δήλωσης συμμετοχής
• Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 13 Ιουλίου 2017.