«Κοντέψαμε να κατέβουμε με οκτώ παίκτες»

Ο Γιώργος Βλασσόπουλος στάθηκε στα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που αντιμετώπισε η Εθνική Εφήβων και δήλωσε ικανοποιημένος με την εμφάνιση και τη νίκη επί της Ιταλίας.

Ο Γιώργος Βλασσόπουλος στάθηκε στα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που αντιμετώπισε η Εθνική Εφήβων και δήλωσε ικανοποιημένος με την εμφάνιση και τη νίκη επί της Ιταλίας.

«Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά για πρεμιέρα Ευρωπαϊκού, όπου συνήθως υπάρχουν η πίεση και το άγχος. Εμείς έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα υγείας που προέκυψαν την Παρασκευή σε τέσσερις αθλητές μας, καθώς Καματερός, Αρσενόπουλος, Σανδραμάνης και Καράμπελας παρουσίασαν συμπτώματα διάρροιας και εμετούς. Τόσο ο γιατρός της ομάδας Γιώργος Παππής, όσο και ο φυσιοθεραπευτής Τάσος Παπαγιαννίδης κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες, καθώς κινδυνεύαμε να κατέβουμε στον πρώτο αγώνα με οκτώ παίκτες. 

Τελικά οι τρεις από τους τέσσερις αθλητές μας αισθάνθηκαν καλύτερα, ο Καματερός παρέμεινε στο ξενοδοχείο, και έτσι αντιμετωπίσαμε την Ιταλία. Τα παιδιά παρά το πρόβλημά τους βοήθησαν πάρα πολύ, είχαμε σε πολύ καλή ημέρα τον Ρογκαβόπουλο και με καλή άμυνα φέραμε το νικηφόρο αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Λετονία τόνισε: «Είναι γηπεδούχος, σκληρή και δυνατή ομάδα. Θα έχει τη στήριξη του κόσμου, όμως για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς θέλουμε να βρεθούμε σε όσο το δυνατόν γίνεται πιο πλεονεκτική θέση στον χιαστί αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.