Μουνιέ: “Περιμένουμε την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό”

Ο Αντονί Μουνιέ υπογράμμισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της “πράσινης” ΠΑΕ.

Ο Αντονί Μουνιέ υπογράμμισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της “πράσινης” ΠΑΕ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του “τριφυλλιού” αναφέρθηκε επίσης, στους λόγους που τον οδήγησαν να παραμείνει στην ομάδα, αλλά και τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Μουνιέ μίλησε στην εφημερίδα “Έθνος της Κυριακής”. Αναλυτικά δήλωσε:

Για την περσινή σεζόν: «Είναι αλήθεια πως η περσινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Οικονομικές δυσκολίες, αποχωρήσεις, αλλαγές… Αντέξαμε, όμως, γιατί είχαμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας. Σ΄ αυτό μας βοήθησε πολύ κι ο κόσμος που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός…».

Για τον λόγο που έμεινε στον Παναθηναϊκός: «Στη ζωή μου έχω μάθει να ζυγίζω όλα τα πράγματα στις αποφάσεις μου. Μου αρέσει πολύ ο Παναθηναϊκός, μου αρέσει η ιστορία του, αυτό που σημαίνει ο σύλλογος. Και η οικογένειά μου είναι χαρούμενη στην Ελλάδα. Κι από τη στιγμή που είμαστε ευτυχισμένοι εδώ, δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο. Ποτέ μου δεν φοβήθηκα τις δυσκολίες… Θα πω και κάτι άλλο, γι΄ αυτό που με κράτησε εδώ… Όταν το περασμένο καλοκαίρι προερχόμουν από μία πολύ δύσκολη σεζόν στην καριέρα μου, ο Παναθηναϊκός ήταν εκεί για μένα. Και με βοήθησε να φτιάξω ξανά την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Αυτό δεν το ξεχνώ. Είναι έξτρα κίνητρο για μένα, να δίνω τα πάντα ως παίκτης του Παναθηναϊκού, για να πω το δικό μου “ευχαριστώ” στον σύλλογο και να τον βοηθήσω να ανέβει ξανά, λίγο λίγο εκεί που ανήκει».

Για τη νέα σεζόν: «Ξέρουμε πως και η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη, Θα ξεκινήσουμε με το -6, θα έχουμε περιορισμούς. Τα ξέρουμε όλα αυτά, αλλά δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε, είναι θέμα της διοίκησης…»

Για την ενδεχόμενη αλλαγή στα διοικητικά: «Είναι κάτι που παρακολουθούμε και το περιμένουμε. Και γι΄ αυτό ως παίκτες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα. Κι ό,τι είναι να γίνει στο διοικητικό, θα γίνει».

Για τα θύματα των πυρκαγιών: «Δεν ξέρω τι να πω… Είναι θλιβερό. Τόσο λάθος, τόσο άδικο για τον κόσμο που χάθηκε. Είδα τα βίντεο με τις εικόνες από τις φωτιές και δεν το πίστευα. Όχι, δεν είναι δυνατόν. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, να βλέπω αυτές τις εικόνες…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.