Έπαθλο Forthnet & Forthnet Rookie of the year: Ο αθλητισμός συναντά την ευρυζωνικότητα!

20/11/2009 • 12:56
Έπαθλο Forthnet & Forthnet Rookie of the year: Ο αθλητισμός συναντά την ευρυζωνικότητα!
  • shares

Σε μια λαμπρή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των καλύτερων παικτών και νικητών του Επάθλου Forthnet στην Α1 Κατηγορία των πρωταθλημάτων βόλεϊ και πόλο, καθώς και των πολυτιμότερων νεοεμφανιζόμενων αθλητών (Forthnet Rookie of the year), για την αγωνιστική περίοδο 2008 - 2009.
 
Ειδικότερα, για την αγωνιστική περίοδο 2008- 2009, νικητές αναδείχθηκαν οι:

. Έπαθλο Forthnet Βόλεϊ Ανδρών A1
Ιβάν Μίλκοβιτς και Λίμπερμαν Αγκάμεζ που ισοβάθμησαν

. Έπαθλο Forthnet Βόλεϊ Γυναικών A1
Ρούξι Ντουμιτρέσκου

. Έπαθλο Forthnet Πόλο Αντρών Α1
Μάνθος Βουλγαράκης

. Forthnet Rookie of the year Βόλεϊ Γυναικών Α1
Ευαγγελία Χαντάβα

. Forthnet Rookie of the year Πόλο Ανδρών Α1
Χριστόδουλος Κολόμβος

Ο θεσμός του Επάθλου Forthnet, ολοκληρώνοντας επτά συναπτά έτη παρουσίας, κατέχει μια αξιόλογη θέση στα ελληνικά αθλητικά δρώμενα και αφορά στη δημιουργία των προσωπικών ιστοσελίδων των αθλητών, από την ομάδα interactive marketing της Forthnet.

Πλέον, όλοι οι φίλαθλοι και οι φίλοι του βόλεϊ και του πόλο, θα μπορούν με ένα κλικ στις διευθύνσεις www.ruxidumitreskou.gr, www.miljkovic.gr, www.agamez.gr και www.manthosvoulgarakis.gr, να επικοινωνούν με τους αγαπημένους τους αθλητές, να μαθαίνουν λεπτομέρειες για την αγωνιστική τους πορεία και τις επιδόσεις τους και να απολαμβάνουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Η διάκριση Forthnet Rookie of the year, είναι η δεύτερη χρονιά που απονέμεται και αφορά στη βράβευση του νεοεμφανιζόμενου αθλητή, ηλικίας ως 21 ετών, με την καλύτερη αγωνιστική παρουσία στους αγώνες της Α1 Κατηγορίας των δυο αθλημάτων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος για πρώτη φορά, με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) ο θεσμός του Επάθλου, αλλά και η διάκριση Rookie of the year, περιλαμβάνει και το αντίστοιχο γυναικείο πρωτάθλημα βόλεϊ Α1 κατηγορίας.

Σημειώνεται ότι το Έπαθλο Forthnet δημιουργήθηκε μέσα από τη συνεργασία της Forthnet με την Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.) και με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.). Συνδετικός κρίκος και πολύτιμος συνεργάτης όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, γνωστός στο πανελλήνιο για τις αγωνιστικές του διακρίσεις στο χώρο του βόλεϊ.

Βασικός στόχος της Forthnet, είναι με όχημα το θεσμό του Επάθλου και της διάκρισης Rookie of the year, να αναδείξει τις δυνατότητες που προσφέρει η ευρυζωνικότητα και στο χώρο του αθλητισμού. Η Forthnet, η μεγαλύτερη αμιγώς ιδιωτική εταιρία broadband τηλεπικοινωνιών της χώρας, παρακολουθεί με ενδιαφέρον όλα τα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα και υποστηρίζει πολλά από αυτά. Ειδικά στο χώρο του αθλητισμού, η συμμετοχή της είναι αρκετά δυναμική, καθώς στρατηγικά επιθυμεί να συμβάλλει με ότι μέσο διαθέτει στην ενίσχυση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος.

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..