Ο Marcus Nilsson, κατακτά το Έπαθλο Forthnet και αποκτά την προσωπική του ιστοσελίδα!

14/11/2007 • 10:13
Ο Marcus Nilsson, κατακτά το Έπαθλο Forthnet και αποκτά την προσωπική του ιστοσελίδα!
  • shares

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο ειδικής συνέντευξης τύπου, η επίσημη παρουσίαση της προσωπικής ιστοσελίδας του νικητή του Επάθλου Forthnet στο βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2006 - 2007, Marcus Nilsson.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο θεσμός του Επάθλου Forthnet στο βόλεϊ που έχει δημιουργηθεί από τη συνεργασία της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.) και της Forthnet, προσέφερε τη δυνατότητα ανάπτυξης της προσωπικής ιστοσελίδας του αθλητή που αναδείχθηκε καλύτερος βολεϊμπολίστας της Α1 κατηγορίας του πρωταθλήματος.

Για την αγωνιστική περίοδο 2006 -2007, ο Σουηδός άσσος του Ηρακλή Marcus Nilsson, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην ειδική ψηφοφορία των δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζ και κατέκτησε το Έπαθλο Forthnet.

Έτσι από 'δω και στο εξής, το διαδικτυακό, δυναμικό και αγωνιστικό πρόσωπο του Marcus Nilsson, βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nilsson.gr. H προσωπική ιστοσελίδα του αθλητή, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την ομάδα Interactive marketing της Forthnet και προσφέρει στους φιλάθλους ένα πλήθος πληροφοριών για τις δραστηριότητες και τις επιδόσεις του, σχετικό φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα από τους αγώνες βόλεϊ στους οποίους πρωταγωνιστεί, καθώς και δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας μαζί του, μέσω e-mail στη διεύθυνση info@nilsson.gr.

Στόχος της Forthnet με το θεσμό του Επάθλου, που έχει καθιερωθεί εδώ και κάποια χρόνια τόσο για το άθλημα του βόλεϊ, όσο και για το άθλημα του πόλο και αφορά στη δημιουργία των προσωπικών ιστοσελίδων των παικτών που βραβεύονται, είναι να φέρει, με όχημα το διαδίκτυο, πιο κοντά τους αθλητές και τους φιλάθλους και να τους αποδείξει έμπρακτα τις άπειρες δυνατότητες που παρέχει η ευρυζωνικότητα και στο χώρο του αθλητισμού. Μάλιστα, η εταιρία μελετά στην παρούσα φάση και τη διεύρυνση του θεσμού με εμπλουτισμό των κατηγοριών διακρίσεων.

Σημειώνεται ότι το Έπαθλο Forthnet, εντάσσεται σε μια ευρύτερη γκάμα ενεργειών που υλοποιεί η εταιρία στην προσπάθειά της να συμβάλλει στη διάδοση του αθλητικού πνεύματος και στην προώθηση του αθλητισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
23/02/2019 • 07:20

Δοκιμασίες για θεωρητικά φαβορί σε Τορίνο, Γλασκόβη και Νόριτς

Η Ρόμα. η Γκλάντμπαχ η Λιντς και η Νόριτς φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί σήμερα σε αναμετρήσεις όπου οι αντίπαλοί τους κάθε άλλο παρά το ρόλο του κομπάρσου θέλουν να παίξουν! Στην διαχερίση της κούρασης πιθανόν να έχουμε ανατροπές δεδομένων σε Τορίνο, Γλασκόβη