Ολυμπιακός: Καλείται να κερδίσει το πιο δύσκολο στοίχημα

Χτυπημένος όσο ποτέ από την ατυχία, ο Ολυμπιακός καλείται να μπει σε μία σειρά αγώνων πραγματική φωτιά.

Χτυπημένος όσο ποτέ από την ατυχία, ο Ολυμπιακός καλείται να μπει σε μία σειρά αγώνων πραγματική φωτιά

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πάει αρχικά απόψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι με 6 ποδοσφαιριστές από την Κ20, καθώς ο covid19 αλλά και οι τραυματισμοί δεν λένε να σταματήσουν.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Τζολάκης, Ηλίας Καραργύρης, Φώτης Κίτσος, Νικήτας Νικόλης, Αγγελος Τσάβος και Βασίλης Σουρλης.

Πολλοί πίστεψαν πως ο Ραφίνια από το ματς με τον Παναθηναϊκό θα ήταν το τελευταία… θύμα αυτής της κακοδαιμονίας των ερυθρολεύκων, όμως μόλις χθες, Τρίτη, ο Λάζαρ Ρατζέλοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο τρίτος μέσα σε μία εβδομάδα. Από την περασμένη Τετάρτη είχε γίνει γνωστό πως θετικοί ήταν και οι Ελ Αραμπί και Χασάν. 

Τραυματίες είναι οι Βαλμπουενά, Χολέμπας, Μπρούμα και Μπρούνο και πέρα από το ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να βρει λύσεις και στην κούραση, καθώς το Σαββατο, μετά από πολλά ταξίδια και αεροπορικά ταξίδια των διεθνών (δεν είναι και λίγοι) υπήρξε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την Κυριακή έρχεται το ντέρμπι κορυφής με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. 

Δύο εβδομάδες που θα μπορούσε να πει κανείς, χωρίς ίχνος υπερβολής, πως πρόκειται για το μεγαλύτερο στοίχημα των Πρωταθλητών από την αρχή της σεζόν. 

Ματς με την Σίτι, με τον Άρη και στο “καπάκι” με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ, που μέχρι το επόμενο είναι το σπουδαιότερο Ευρωπαϊκό παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους. Ένας αγώνας που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα κρίνει την Ευρωπαϊκή συνέχεια για τους Πρωταθλητές Ελλάδας

Ένας πολύ δύσκολο στοίχημα το οποίο καλείται να το κερδίσει ο Μαρτίνς, μ’ ένα ρόστερ που έχει βάθος, αλλά έχει και όρια και αντοχές. Που σίγουρα έχει ποιότητα, δεν έχει όμως ρυθμός, δεν έχει παιχνίδια. Όπως και να έχει πάντως με τον Μαρτίνς στο τιμόνι δύο πράγματα δεν αμφισβητούνται, η μαχητικότητα που θα δείξουμε όποιοι κι αν αγωνιστούν και το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα παρά τις δυσκολίες. 

Σίγουρα θα δούμε παίκτες όπως ο Τιάγκο Σίλβα, ο Πέπε, ο Λοβέρα, ο Βινάγκρε, να παίρνουν ματς στην Super League 1, δεν βγαίνουν τα… κουκιά αλλιώς. 

Από το ματς με την Σίτι απόψε φαίνεται πως οι… αλχημείες ξεκινούν για τον Μαρτίνς, καθώς στην χθεσινή προπόνηση έδειξε πως δεν έχει αποφασίσει 100% αλλά μάλλον θα δούμε ένα σχήμα με 3 κεντρικούς αμυντικούς. 

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να δείξουν το πνεύμα του νικητή, την ψυχή του Πρωταθλητή και να ξεπεράσουν με τις όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες έναν “σκόπελο” που κρατά μαζί με την περασμένη εβδομάδα, τρεις και… βλέπουμε!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.