Θέλουν να παραμείνουν οι Ποντένσε και Σα

Οι Ντάνιελ Ποντένσε και Ζοσέ Σα θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα του στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που κάνει ευκολότερο το έργο των “ερυθρολεύκων” το εφετινό καλοκαίρι.

Οι Ντάνιελ Ποντένσε και Ζοσέ Σα θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα του στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που κάνει ευκολότερο το έργο των “ερυθρολεύκων” το εφετινό καλοκαίρι. Αρχικά, οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν άμεσα στην ενεργοποίηση της ρήτρας ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση του Σα από την Πόρτο και στη συνέχεια θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, στο οποίο αναμένεται να μπει και υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης. 

Την ίδια στιγμή, μόνο αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση από ομάδα μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα αποχωρήσει ο Ντάνιελ Ποντένσε από το λιμάνι. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θέλει να παραμείνει στους “ερυθρολεύκους”, καθώς είναι απόλυτα ευχαριστημένος μετά την πρώτη του σεζόν στον Πειραιά. Ο μεοσεπιθετικός του Ολυμπιακού φέρεται αν βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων τις τελευταίες εβδομάδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.