Spoiler Alert: O Captain America ήταν πάντα “άξιος” σύμφωνα με τους Russos

Προσοχή spoilers!Προσοχη! Spoilers από το Avengers: Endgame....​​​​​​​Σύμφωνα με τους σκηνοθέτες...

Προσοχή spoilers!

Προσοχη! Spoilers από το Avengers: Endgame

.

.

.

.​​​​​​​


Σύμφωνα με τους σκηνοθέτες του “Avengers: Endgame”, Anthony και Joe Russo, ο Captain America μπορούσε να σηκώσει το Mjolnir πριν το “Endgame”.

Σε συνέντευξη τους στο podcast Happy Sad Confused, τα αδέρφια Russo ρωτήθηκαν γιατί ο Cap μπορούσε να σηκώσει το σφυρί του Thor στο “Endgame”, ενώ δεν μπορούσε στο “Age of Ultron”. Απάντησαν ότι “Στο μυαλό μας, μπορούσε [πάντα] να το σηκώσει”.

“Δεν το γνώριζε μέχρι εκείνη τη στιγμή στο Ultron όταν προσπάθησε να το σηκώσει”, συμπλήρωσαν. “Αλλά ο χαρακτήρας, η ταπεινότητα του Cap και ως προς σεβασμό στον εγωισμό του Thor, ο Cap μόλις κατάλαβε ότι μπορεί να το κουνήσει, αποφάσισε να μην το κάνει”.

Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε στο “Age of Ultron” στο πάρτι του Tony προσπαθούν όλοι να σηκώσουν το Mjolnir, ανεπιτυχώς. Παρόλα αυτά, όταν προσπαθεί ο Steve Rogers, το βλέπουμε να κουνιέται ελάχιστα και τον Thor να ανησυχεί ότι όντως θα τα καταφέρει. Η υποψία υπήρχε πάντα στο μυαλό του Thor και γι’ αυτό στο “Endgame” τον βλέπουμε να φωνάζει “Το ήξερα!” όταν βλέπει τον Captain America να το χειρίζεται.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, τα αδέρφια Russo αποκάλυψαν γιατί κόπηκε ο ρόλος της Katherine Langford από το “Endgame”. Το “Endgame” έχει σπάσει δεκάδες ρεκόρ στο box office και σε μόλις δύο εβδομάδες έχει καταφέρει να βρεθεί στη 2η θέση του παγκόσμιου box office ξεπερνώντας τον “Τιτανικό” και το “Star Wars: The Force Awakens”.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.