H Season 2 του Apex Legends θα αποκαλυφθεί στην E3

Υπάρχει πιθανότητα για mobile έκδοση του παιχνιδιού.Η δεύτερη σεζόν του Apex Legends θα...

Υπάρχει πιθανότητα για mobile έκδοση του παιχνιδιού.

Η δεύτερη σεζόν του Apex Legends θα ανακοινωθεί στο E3 τον επόμενο μήνα.

Στο τελευταίο earnings call της, η EA είπε ότι οι πρώτες λεπτομέρειες της επικείμενης δεύτερης σεζόν θα αποκαλυφθούν στο συνέδριο της EA Play στις 7 Ιουνίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Hollywood Palladium του Λος Άντζελες και μεταδίδεται ζωντανά για τους fans που θέλουν να παρακολουθήσουν online.

Ο εκδότης δήλωσε ότι έχει “μεγάλα σχέδια” για το νέο περιεχόμενο.

“Είμαστε πολύ επικεντρωμένοι στο να παρέχουμε σε αυτή την τεράστια παγκόσμια κοινότητα μια μακροπρόθεσμη υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων των νέων seasons με πιο ισχυρό περιεχόμενο στο Battle Pass, νέους Legends, και συναρπαστικές εξελίξεις στο περιβάλλον μέσα στο παιχνίδι”, δήλωσε ο CEO της ΕΑ, Andrew Wilson.

Η EA λέει ότι η δεύτερη season του Apex είναι πιθανό να ξεκινήσει γύρω στο τέλος αυτού του οικονομικού τριμήνου ή την αρχή του επόμενου. Με το τρέχον τρίμηνο που λήγει στις 30 Ιουνίου, αυτό σημαίνει ότι είναι στο κοντινό μέλλον.

Ενώ η EA είναι αναμφισβήτητα πολύ ικανοποιημένη από το Apex Legends, αναγνωρίζει ότι η ξαφνική ανάπτυξη του παιχνιδιού μετά την αναπάντεχη ανακοίνωσή του προκάλεσε προβλήματα στηνd εταιρεία ανάπτυξης, Respawn Entertainment. Η εταιρεία αναγκάστηκε να μάθει νέα πράγματα που σχετίζονται με τo matchmaking, τη δημιουργία περιεχομένου και τo cheating/exploiting στους πρώτους μήνες του παιχνιδιού.

Εκτός από μια δεύτερη season, η EA αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε «προχωρημένες διαπραγματεύσεις» για να φέρει το Apex Legends σε κινητές συσκευές και στην κινεζική αγορά. Μια κυκλοφορία σε κινητές συσκευές θα φέρει το Apex Legends στο “ίδιο επίπεδο” με τους άλλους δύο μεγάλους αντιπάλους του, το PlayerUnknown’s Battlegrounds και το Fortnite, οι οποίοι και οι δύο έχουν mobile εκδόσεις.

Μένουν ακόμη σχεδόν δύο μήνες στην τρέχουσα season, άρα υπάρχει ακόμα χρόνος για να φτάσει στο παιχνίδι το L-Star. Υπάρχει επίσης ένας δεύτερος νέος χαρακτήρας που θα κυκλοφορήσει πριν τελειώσει η season.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.