Προχωρά στο Under 21, αποκλείστηκε στο απλό ανδρών ο Σγουρόπουλος στη Σλοβενία

Τον έναν από τους δύο στόχους του υλοποιεί στο Challenge όπεν της Σλοβενίας ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

Τον έναν από τους δύο στόχους του υλοποιεί στο Challenge όπεν της Σλοβενίας ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

Άρχισε θετικά την προσπάθειά του στο ταμπλό του Under 21 και συνεχίζει στους «32» με στόχο το καλό πλασάρισμα, αντίθετα αποκλείστηκε στα προκριματικά γκρουπ του απλού ανδρών. Στην πρώτη περίπτωση κατέβαλλε αθλητή από την παραδοσιακά δυνατή Σουηδία, ενώ στη δεύτερη γνώρισε την ήττα στο καθοριστικό ματς για την πρόκριση στον 1ο γύρο από κινεζικής καταγωγής αθλητή, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Κροατίας. Αύριο μπαίνει στη «μάχη» της διάκρισης στο Ότοτσεκ και ο Παναγιώτης Γκιώνης, που είναι 4ο φαβορί του απλού και μαθαίνει πιο αργά το βράδυ τον αντίπαλό του στον 1ο γύρο. Σε άλλο μέρος της Σλοβενίας, στο Λάσκο, συνεχίζεται το ισχυρό τουρνουά για αθλητές με αναπηρίες με τον Γιώργο Μουχθή να μένει τελικά στις θέσεις 17-32 της κλάσης 6.

Στο 24ο προκριματικό γκρουπ του απλού ανδρών ο Σγουρόπουλος και ο πολιτογραφημένος Κροάτης Γουέι Σιχάο προέρχονταν από νίκη και αναμετρήθηκαν για την 1η θέση και την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Ο Γουέι, που έχει δείξει και σε άλλα τουρνουά την αξία του, αποδείχτηκε πολύ δυνατός και επικράτησε με 3-0 σετ (11-5, 11-7, 11-6). Ο Σγουρόπουλος που είχε τεθεί επικεφαλής του γκρουπ, έμεινε στη 2η θέση και έξω από τη συνέχεια. Στο 2ο σετ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν απέκτησε ισχνό προβάδισμα με 7-6, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στους αγώνες για αθλητές μέχρι 21 ετών ο πρωταθλητής Ευρώπης της κατηγορίας νίκησε στον γύρο των «64» τον Σουηδό Γιόχαν Μπάριους με 3-0 σετ (11-4, 11-8, 11-5). Για τους «32» αντιμετωπίζει αύριο το πρωί τον Ιρανό Αμίν Αχμαντιάν.

Στο όπεν του Λάσκο για τους αθλητές με αναπηρίες ο Μουχθής αποκλείστηκε στον γύρο των «32» της κλάσης 6. Πήρε το 1ο σετ από τον Βρετανό Πολ, αλλά έχασε τα υπόλοιπα (12-10, 3-11, 8-11, 6-11). Ο πρωταθλητής Ελλάδας της κατηγορίας είχε μπει χτες στα νοκ άουτ με τη 2η θέση από τον όμιλό του.

Σήμερα άρχισαν και τα γκρουπ του ομαδικού. Στην κλάση 6 ο Μουχθής και ο Μάριος Χατζηκυριάκος βρίσκονται στο 2ο γκρουπ με αντιπάλους την Κίνα και τη Γερμανία. Σήμερα το βράδυ αντιμετωπίζουν την επικεφαλής Κίνα και αύριο τη Γερμανία.

Στην κλάση 10 ο Αλέξανδρος Διακουμάκος έχει συμπαίκτη τον Μανουέλ Φελίπε Φαρίας και συνθέτουν τη μικτή Ελλάδας/Χιλής. Είναι στο 3ο γκρουπ με την Κίνα (επικεφαλής), τη Ρωσία και τη Γαλλία. Απόψε συναντούν την Κίνα και την Παρασκευή τη Ρωσία και τη Γαλλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.