Απάντηση της Νάπολι στη Γιούβε με πεντάρα

Τέσσερα γκολ εσύ Γιούβε; Πέντε εγώ η Νάπολι. Συγκλονιστική είναι η φετινή μάχη στο Καμπιονάτο με τη Νάπολι του Σάρι να φιλοδωρεί με πέντε γκολ την πρώην του Εμπολι που είχε το... θράσος να προηγηθεί στο "Σαν Πάολο". Αστεία αποβολή του Πάουλο Σόουζα. Τρία 0-0 είχε το μενού.

Τέσσερα γκολ εσύ Γιούβε; Πέντε εγώ η Νάπολι. Συγκλονιστική είναι η φετινή μάχη στο Καμπιονάτο με τη Νάπολι του Σάρι να φιλοδωρεί με πέντε γκολ την πρώην του Εμπολι που είχε το… θράσος να προηγηθεί στο “Σαν Πάολο”. Αστεία αποβολή του Πάουλο Σόουζα. Τρία 0-0 είχε το μενού.

Η Νάπολι, λοιπόν, ήθελε να ανέβει και πάλι στην κορυφή από την οποία είχε πέσει πριν μερικές ώρες λόγω της επιβλητική εμφάνισης και νίκης της Γιουβέντους επί της Κιέβο. Βρέθηκε πίσω στο σκοτ στο 28′, αλλά πριν καν περάσει ένα δεκάλεπτο από την επίτευξη του γκολ της Εμπολι είχε ήδη καταφέρει να κάνει την ανατροπή με τους3 Ιγκουαΐν, Ινσίνιε. Η συνέχεια έγινε πιο εύκολη και με πρωταγωνιστή τον Καγιεχόν έφθασε στο εμφατικό 5-1.

Γεμάτο 0-0 έγινε στη Γένοβα με τθις Τζένοα και Φιορεντίνα να έχουν πολλές ευκαιρίες για γκολ (βάλτε και δοκάρι στο μενού), αλλά την παράσταση έκλεψε ο τεχνικός των “βιόλα” Πάουλο Σόουζα, ο οποίος αποβλήθηκε επειδή ακούμπησε την μπάλα ενώ αυτή βρισκόταν εντός αγωνιστικού χώρου!

Με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντέστρο στο παρά δυο κρίθηκε η αναμέτρηση της Μπολόνια κόντρα στη Σαμπντόρια που… άδειασε αρκετά αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές, ισοφαρίστηκαν, αλλά τελικά πήραν τους τρεις βαθμούς που τους κρατούν πολύ μακριά από τα μπλεξίματα, εν αντιθέσει με την αντίπαλό τους.

Εκτός του 0-0 στη Γένοβα, το ίδιο αποτέλεσμα είχαμε και στα ματς της Τορίνο με τη Βερόνα και της Λάτσιο με την Ουντινέζε.

τα αποτελέσματα
Μπολόνια – Σαμπντόρια 3-2
1-0 (12) Μουνιέ
2-0 (24) Ντονσά
2-1 Μουριέλ (54)
2-2 Κορέα (80)
3-2 (88) πέναλτι Ντέστρο

Τζένοα – Φιορεντίνα 0-0

Νάπολι – Εμπολι 5-1
0-1 Παρέδες (28)
1-1 (33) Ιγκουαΐν
2-1 (37) Ινσίνιε
3-1 (51) αυτογκόλ Καμπορέζε
4-1 (83) Καγιεχόν
5-1 (88) Καγιεχόν

Τορίνο – Βερόνα 0-0

Ουντινέζε – Λάτσιο 0-0
Η Ουντινέζε έμεινε με δέκα παίκτες στο 42′ μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ντανίλο
Η Λάτσιο έμεινε με δέκα παίκτες στο 85, λόγω αποβολής του Μάτρι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.