Ασημάκη: «Έχουμε πρόβλημα με τα πριμ»

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εθνική πόλο γυναικών αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εθνική πόλο γυναικών αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Η Ελληνίδα πολίστρια τόνισε πως στόχος της Εθνικής είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου μέσω του προολυμπιακού τουρνουά. Η Ασημάκη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

Αρχικά, δήλωσε: «Θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες όπως είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ιταλίας. Δεν πάμε μόνο για προετοιμασία. Το προολυμπιακό είναι το Πάσχα. Ακόμη έχουμε καιρό. Για να περάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες χρειάζεται να είμαστε στην τελική τετράδα. Είμαστε επικεφαλής του γκρουπ σε όμιλο με Πολωνία, Ουγγαρία και Ισπανία».

Και συμπλήρωσε για τα προβλήματα των διεθνών: «Έχουμε πολλά προβλήματα. Με τα πριμ κυρίως, τα οποία δικαιούμαστε βάσει νόμου. Νιώθουμε λίγο άσχημα, επειδή μπορεί κάποιος να πει ότι γκρινιάζουμε. Αν σκεφτεί κανείς την εποχή που ζούμε. Παρότι έχουμε σημειώσουμε επιτυχίες, δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε κάποιες χορηγίες».

Τέλος, η Ασημάκη συμπλήρωσε: «Παγκόσμια το επίπεδο είναι καλό. Υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι μπορούν όλες να κερδίσουν κάθε ομάδα. Κι εμείς πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για να μπορούμε να διατηρούμαστε με υψηλό επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.