Όλα καλά με τον Ιμπαγάσα

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, αναμένεται να τεθεί το απόγευμα της Πέμπτης ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, αναμένεται να τεθεί το απόγευμα της Πέμπτης ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Πέμπτης, οι οποίες είχαν αρνητικά αποτελέσματα, που σημαίνει πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπορεί να προπονηθεί κανονικά.

Αν καταφέρει ο 35χρονος μέσος να βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης χωρίς προβλήματα, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής. Ο Βάσκος τεχνικός θα περιμένει και την τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» πριν αποφασίσει για την τύχη του Αργεντινού μέσου.

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Πέμπτη, με τον Βαλβέρδε να έχει δείξει ήδη τις προθέσεις του για το βασικό σχήμα, με τον Τοροσίδη να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιστροφής στο βασικό σχήμα. Επίσης, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος έχει ως εναλλακτικές επιλογές για τη θέση του Ιμπαγάσα τους Μακούν και Φουστέρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.