Βλέπει τον τελικό και επιστρέφει

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να παρακολουθήσει τον τελικό του Europa League από κοντά και τη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα, για να αναλάβει τα καθήκοντά του στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να παρακολουθήσει τον τελικό του Europa League από κοντά και τη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα, για να αναλάβει τα καθήκοντά του στον Παναθηναϊκό. Ο νέος τεχνικός διευθυντής των «πράσινων», παρακολούθησε τις προηγούμενες ημέρες ένα σεμινάριο στην Αγγλία. Την Πέμπτη αναμένεται να βρεθεί στο Κορωπί, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες της ομάδας και παράλληλα να έχει επαφές με όσους μένουν ελεύθεροι, προκειμένου να τους πείσει να μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. 

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται ο οικονομικές έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από την πλευρά της Pan Asia. Η πλευρά Πιεγκμπονσάντ περιμένει τα πρώτα αποτελέσματα, για να βάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την κατάσταση στο «τριφύλλι». Την ίδια στιγμή, η πλευρά του «Athens Alive», προχωράει τις επαφές με την κυβέρνηση και παράλληλα είναι έτοιμο να επανέλθει για την απόκτηση της «πράσινης» ΠΑΕ, εφόσον δεν ολοκληρωθούν οι επαφές του Αλαφούζου με τον Πιεγκμπονσάντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.