Ομπράντοβιτς: «Να τελειώσουμε θετικά τη χρονιά»

Με νίκη θέλει να κλείσει ο Παναθηναϊκός το 2011 κόντρα στη Μπάμπεργκ σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Με νίκη θέλει να κλείσει ο Παναθηναϊκός το 2011 κόντρα στη Μπάμπεργκ σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τους «πράσινους» καθώς η Μπάμπεργκ θα αγωνιστεί με μεγάλο κίνητρο.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, για τη φάση των ομίλων. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς είναι το τελευταίο για το 2011, σε μία καλή χρονιά για εμάς, μπροστά στους φιλάθλους μας. Πιστεύω πως θα είναι δίπλα μας και αυτή τη φορά. Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε κίνητρο στο παρκέ.

Η Μπάμπεργκ είναι μία καλή ομάδα, αθλητική και μην ξεχνάμε πως μας νίκησαν στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Τους αρέσει να τρέχουν, να σουτάρουν τρίποντα και θέλουν και εκείνοι το θετικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό θα παίξουν σκληρά και με μεγάλο κίνητρο»  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Κυρίτσης ανέφερε: «Παίζουμε με μία ομάδα που μας νίκησε στο πρώτο παιχνίδι. Η Μπάμπεργκ έχει αποδείξει πως είναι μία καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι σε εκείνο το ματς και καλύτερα απ’ ότι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

Θέλουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, να δείξουμε στο παρκέ τί κάνουμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Γνωρίζουμε πως έχουμε προκριθεί ήδη στο TOP 16 και παρά το γεγονός πως θα είμαστε δεύτεροι θέλουμε τη νίκη. Αυτά τα παιχνίδια σε βοηθούν να γίνεις καλύτερος και αυτό θέλουμε. Επίσης, είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς και θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα για τους φιλάθλους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.