Μπονούτσι: «Το μυαλό μου στη Γιουβέντους»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι υπογράμμισε πως είναι ευχαριστημένος στη Γιουβέντους και πως παρά τα μετεγγραφικά σενάρια, το μυαλό του είναι προσηλωμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ιταλικής ομάδας.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι υπογράμμισε πως είναι ευχαριστημένος στη Γιουβέντους και πως παρά τα μετεγγραφικά σενάρια, το μυαλό του είναι προσηλωμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ιταλικής ομάδας. Ο 28χρονος αμυντικός φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Τσέλσι, στην οποία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Αντόνιο Κόντε.

Χαρακτηριστικά, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Κόντε, αλλά εγώ ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την ομάδα μέχρι το 2020 και ειλικρινά το μόνο που σκέφτομαι είναι η Γιουβέντους».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός αναφέρθηκε και στον Αντόνιο Κόντε: «Ο Κόντε είναι ο προπονητής που με ανάγκασε να κάνω αυτό το βήμα παραπάνω, από την στιγμή που ήρθε στην ομάδα. Στην αρχή είχαμε κάποιες διαφωνίες επειδή όταν πήγα στην Γιουβέντους δεν ήμουν και στην καλύτερη κατάσταση λόγω του γάμου μου και του ταξιδιού του μέλιτος. Ωστόσο, έπρεπε να μείνω, μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα σε τεχνικό επίπεδο. Αν αυτή την στιγμή είμαι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη τότε αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Κόντε».

Τέλος, ο 28χρονος παίκτης αναφέρθηκε και στη φιλική αναμέτρηση με τη Γερμανία στο «Αλιάνζ Αρίνα»: «Το να γυρίσω στο «Αλιάνζ Αρένα» είναι θετικό συναίσθημα για μένα. Ωστόσο, η σφαλιάρα που φάγαμε στο πρόσωπο πριν από 15 μέρες θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε και άλλο, ξέροντας πως πρέπει να κάνουμε το τελευταίο βήμα για να είμαστε μόνιμα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.