Μαντσίνι: “Δεν είμαι μάγος”

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ζήτησε υπομονή από τους φιλάθλους για τον ίδιο και για την ομάδα καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε δε μπορεί να κάνει θαύματα.

Η Ιταλία έσπασε το αρνητικό σερί των πέντε αγώνων χωρίς νίκη έστω και με τον αγχωτικό τροπο που ήρθε η νίκη στην Πολωνία (1-0) με γκολ του Μπιράγκι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η νίκη αυτή διατήρησε τις ελπίδες που έχει η Ιταλία για συμμετοχή στο final four της κατηγορίας.

Ο Μαντσίνι ήταν ενθουσιασμένος με την εικόνα της ομάδας και θεωρεί πως η Ιταλία άξιζε απόλυτα τους τρεις βαθμούς της νίκης, αν και συνιστά ψυχραιμία για τις προσδοκίες που μπορεί να δημιουργήθηκαν στους ιταλούς φιλάθλους.

“Ήμασταν κυρίαρχοι. Έπρεπε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα και δε θα ήταν δίκαιο αν το παιχνίδι τελείωνε στο 0-0. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ξέρουμε πως χρειάζεται χρόνος, αλλά αυτή η νίκη ήταν εξαιρετική. Μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ αλλά χρειάζεται υπομονή.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξαφνικά βάζεις ένα γκολ στο τέλος, ένα γκολ που άξιζες, αλλά το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί και χωρίς σκορ. Έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή αλλά δεν υπάρχουν μάγοι.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.