Περνάει στην αντεπίθεση για την τιμωρία

Η διοίκηση της ΑΕΚ ετοιμάζει την υπεράσπισή της για την επιτροπή εφέσεων, όπου θα προσπαθήσει να απαλλαγεί από την ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών, που της επιβλήθηκε σε πρώτο βαθμό, από την πειθαρχική επιτροπή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ετοιμάζει την υπεράσπισή της για την επιτροπή εφέσεων, όπου θα προσπαθήσει να απαλλαγεί από την ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών, που της επιβλήθηκε σε πρώτο βαθμό, από την πειθαρχική επιτροπή του ελληνικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το νομικό επιτελείο της Ένωσης εμφανίζεται αισιόδοξο, πως θα καταφέρει να εξαλείψει τη συγκεκριμένη ποινή και θα επιστραφούν οι βαθμοί στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. 

Τη Δευτέρα, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να καταθέσουν την έφεσή τους, η οποία θα συνοδεύεται με το υπόμνημα, στο οποίο θα αναλύουν τους λόγους, για τους οποίους θα πρέπει να τους επιστραφούν οι βαθμοί. Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων αναμένεται εντός της εβδομάδας. Οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν τιμωρηθεί για τα όσα είχαν γίνει με τους οπαδούς τους, έξω από το ΟΑΚΑ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.