Άχρωμη, άοσμη, άγευστη…

Η εθνική μας ομάδα στον «τελικό» κόντρα στην Φινλανδία στο Τάμπερε, αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών, ηττήθηκε 2-0 και πλέον ελπίζει σε θαύμα για να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλό της στο Nations League.

Η εθνική μας ομάδα στον «τελικό» κόντρα στην Φινλανδία στο Τάμπερε, αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών, ηττήθηκε 2-0 και πλέον ελπίζει σε θαύμα για να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλό της στο Nations League.

Πρώτο ημίχρονο μόνο από τα αριστερά

Ο Σκίμπε ξεκίνησε με το κλασσικό του 4-2-3-1, με μοναδική αλλαγή τον Τζιόλη στη θέση του τραυματία Κουρμπέλη. Πέλκας και Μπακασέτας έπαιζαν με αντίθετα πόδια, με σκοπό να απειλούν τον Χραντέτσκι. Στο 12ο λεπτό οι Φινλανδοί υπέστησαν σοκ, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο πρώτος τους σκόρερ, Πούκι. Το υπόλοιπο διάστημα κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με τον Πέλκα να παίρνει αρκετές μπάλες, αλλά να δυσκολεύεται με αντίθετο πόδι. Ο μέσος του ΠΑΟΚ είχε τη μοναδική αξιόλογη φάση, όταν προτίμησε να πλασάρει αντί να πασάρει στον Φορτούνη, η μπάλα έφυγε άουτ και έμεινε το 0-0 στα πρώτα 45.

Ψυχρολουσία στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την αλλαγή Παπασταθόπουλου-Τζαβέλα, αλλά και με το σοκ του 1-0. Οι Φινλανδοί επιτέθηκαν ωραία από τα δεξιά, ο Μανωλάς έκανε λάθος και ο Σόιρι πλάσαρε κάτω από τα πόδια του εξερχόμενου Μπάρκα. Ο Σκίμπε έριξε στο ματς τον Χριστοδουλόπουλο στη θέση του Μπακασέτα και λίγο αργότερα τον Κουλούρη αντί του Πέλκα. 

Η Ελλάδα κέρδισε κάποια μέτρα, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να απειλήσει. Αντίθετα ο Μπάρκας χρειάστηκε να επεμβεί αρκετές φορές για να μείνει το 1-0. Στο 80 ο Λουντ με το αριστερό σημάδεψε το δοκάρι του Μπάρκα. Στο 87 ο Κουλούρης σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Στο 89 ήρθε η χαριστική βολή για την ομάδα μας. Ο Λουντ έκανε φανταστική ενέργεια από τα αριστερά, σέρβιρε στον Καμαρά για το τελικό 2-0.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χραντέτσκι, Αραγιούρι, Τόιβιο, Καμαρά, Σόιρι, Σπαρβ, Ουρόνεν, Λουντ, Τουόμινεν(90’ Καργιαλάινεν), Ραϊτάλα, Πούκι(12’ Κραμπ).

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιμίκας, Παπασταθόπουλος(46’ Τζαβέλας), Μανωλάς, Ζέκα, Τζιόλης, Φορτούνης, Πέλκας(73’ Κουλούρης), Μπακασέτας(55’ Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.