Προκρίθηκαν με εφτάρα οι Κορασίδες!

Με επιβλητικό τρόπο η Εθνική Κορασίδων πήρε την πρόκριση για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κ17.

Με επιβλητικό τρόπο η Εθνική Κορασίδων πήρε την πρόκριση για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κ17. Τα κορίτσια του Αντώνη Πριονά επικράτησαν 7-1 του Καζακστάν στα Γιάννινα και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Τα γκολ της “γαλανόλευκης” σημείωσαν οι Βοΐλα (15’, 57’), Παπαθεοδώρου (40’, 74’), Πρίφτη (63’, 77’), Τσαραντάνη (83’), ενώ για το Καζακστάν είχε ισοφαρίσει προσωρινά η Μπούροβα με πέναλτι (32’).

Ελλάδα: Παναγιωτοπούλου, Γρηγοριάδη, Τσουκαλά, Ξανθή, Παπαθεοδώρου (79’ Ευθυμίου), Βοριά (65’ Επανωμίτη), Βοΐλα (70’ Τσαραντάνη), Ράκου (79’ Μπαξεβάνου), Πρίφτη, Ακριβάκη (78’ Παπαγεωργίου), Βασιλακάκου.

Καζακστάν: Ορασμπέκοβα (81’ Τουιμεμπάγεβα), Αϊτιμπέντοβα, Γκερασίμοβα, Αρτικμπάι (82’ Σαλμουκχαμπέτοβα), Τασμέτ (22’ Χάμζε), Κομπσάνοβα (81’ Ζακίσεβα), Ισμαΐλοβα, Σουλάκοβα (61’ Μακχαμάτοβα), Μπούροβα, Κενζετάι, Ιβάνοβα.

«Το ταλέντο νικά τα πάντα! Και το άγχος και την πίεση», δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Πριόνας για την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Elite Round του Euro. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.